Sayfa 332/548 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Gencler keyifler nasil?yazmadim totem yaptim cali arkasinda tek lot vermeden bekledik onca maymunluga bakalim tahminlerimiz tutacak mi?
    Ozelden gorustugum burdaki arkadaslarda sıkı durdu hayirlisi olmasi dilegiyle herkese.
    Ben ufak da bir dobur pozisyonu actim cunku ona da atlarlar diye citirlik.
    Tum cilekes dostlara bol kazanclar iyi aksamlar
    Hepimize bol kazanclar olsun. Full dgzte ilerliyoruz hedefe. Bilanço mantık haberler hepsi dgzte diyor ama yükselen batik hurgz oldu. Bakalim ipi kim gogusleyecek umarim herkes kazanır.

2. Bakalım zafer mi mutlu olacak satış rakamı açıklanınca DGZTE'sini satmayanlar mı?
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Zafer öbür cebine koymuştur fazlasıyla...o is fakeydi bence...ama onun da hesabı sorulur ole değilse...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

4. arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam ama dogan yayın ın iştirakleri nin ismi satılır malvarlığı kalır veya bir kısmı satılır bir kısmı kalır .....gibi arkadaşların yazılarını okudum, bana göre böyle birşey olmaz dyh nin tamamı AD nin olsaydı söyledikleriniz olabilirdi ama bu durumda olmaz çünkü diyelim ki isim hakkını sattı malları kaldı halka açık olan kısımdaki hisse sahiplerinin de elindeki hissesi kadar hem isim hakında hemde kendine bırakabilir dediğiniz kısımdaki mallarda arsada nakitte ..... ortaklık hakkı var DHY yi parçalayamaz, satıştan önce arsasını biryere satabilir onunda satıştan kasaya nakit girdisi olur.

5. DHY nin holding olarak elinde neyi var
    tl + gazete + televizyon + arsa + bina + = ...... -borç
    bunu bilen arkadaşlar yorumlarsa.

6.  Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam ama dogan yayın ın iştirakleri nin ismi satılır malvarlığı kalır veya bir kısmı satılır bir kısmı kalır .....gibi arkadaşların yazılarını okudum, bana göre böyle birşey olmaz dyh nin tamamı AD nin olsaydı söyledikleriniz olabilirdi ama bu durumda olmaz çünkü diyelim ki isim hakkını sattı malları kaldı halka açık olan kısımdaki hisse sahiplerinin de elindeki hissesi kadar hem isim hakında hemde kendine bırakabilir dediğiniz kısımdaki mallarda arsada nakitte ..... ortaklık hakkı var DHY yi parçalayamaz, satıştan önce arsasını biryere satabilir onunda satıştan kasaya nakit girdisi olur.
    daha önce dgzte milliyetti, milliyet şimdi demirörende

Alıntı Originally Posted by 1brah1m Yazıyı Oku
    1000 lerce küçük ortak arasından genel kurula katılıp, diğer ortakların hakkını savunup, toplantı tutanaklarına muhalefet şerhi düşen tek gerçek yatırımcımız olduğu için.
    katılıyoruz 5 dakika içinde burda yatırımcıları bilgilendirdim.
    Ama bizim yatırımcılar bunda bile art niyet aradılar
    100 bin hissesi olan pekte inanmadım ama oda aynı kafadaydı

Sayfa 332/548 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •