Originally Posted by
ressam
TEB özgüven patlaması yaşıyor.
Dün açtırdığım marifetli hesaba, elden 200 bin tl. yatırmak istedim. Bankadan getiriyorsanız dekontu verin yoksa beyan formu doldurun dediler. Böyle bir şeye yasal olarak haklarının olmadığını, suç işlediklerini söyledim. Müdür geldi, bir yerleri arıyor, bu arada gişede paralar sayılıyor. İnsanlar sırada izliyorlar. M.t. yahu bir siz mi akıllısınız, herkes imzalıyor siz cinslik yapıyorsunuz dedi. Tamam verin parayı, sizinle işim olmaz, 15 değil 30 faiz verseniz ilkesiz yerde olamam dedim. O zarif kadınlar birden atmaca kesildiler. Neredeyse beni parçalayacaklar. Çünkü ; kalabalık insan topluluğu - vay be burada tutan tuttuğunu öpüyormuş, adam öptürmedi helal olsun - türü söylenmeye başladı.
Sonuçta, hem gn. Md.lüklerine hem de BDDK ya şikayet yazdım, sonuç çıkmayacağını biliyorum ama, göle bir taş attım artık. Bir de dün marifetli açarken 60 sayfaya yakın evrak imzaladım. Birer suretini elden aldım diyede imzalattılar. İş bittiğinde - verin suretleri dedim- boş evrakları veriyor. madem ki sözleşme yaptık, ben nasıl taraf olarak imzaladıysam, banka adına da siz imzalayacarak vereceksiniz kavgası da ayrıca yaşandı.
Yer İmleri