Sayfa 307/1006 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    TEB özgüven patlaması yaşıyor.

Dün açtırdığım marifetli hesaba, elden 200 bin tl. yatırmak istedim. Bankadan getiriyorsanız dekontu verin yoksa beyan formu doldurun dediler. Böyle bir şeye yasal olarak haklarının olmadığını, suç işlediklerini söyledim. Müdür geldi, bir yerleri arıyor, bu arada gişede paralar sayılıyor. İnsanlar sırada izliyorlar. M.t. yahu bir siz mi akıllısınız, herkes imzalıyor siz cinslik yapıyorsunuz dedi. Tamam verin parayı, sizinle işim olmaz, 15 değil 30 faiz verseniz ilkesiz yerde olamam dedim. O zarif kadınlar birden atmaca kesildiler. Neredeyse beni parçalayacaklar. Çünkü ; kalabalık insan topluluğu - vay be burada tutan tuttuğunu öpüyormuş, adam öptürmedi helal olsun - türü söylenmeye başladı.

Sonuçta, hem gn. Md.lüklerine hem de BDDK ya şikayet yazdım, sonuç çıkmayacağını biliyorum ama, göle bir taş attım artık. Bir de dün marifetli açarken 60 sayfaya yakın evrak imzaladım. Birer suretini elden aldım diyede imzalattılar. İş bittiğinde - verin suretleri dedim- boş evrakları veriyor. madem ki sözleşme yaptık, ben nasıl taraf olarak imzaladıysam, banka adına da siz imzalayacarak vereceksiniz kavgası da ayrıca yaşandı.
    Vakıfbank Arı veya TEB Marifetli hesap açarken aynı şekilde dünya kadar evrak imzaladım. Belki açmak isteyen olur, tavsiyem ikisinde de sadece vadesiz hesap ve internet bankacılığını açtırın. Sonra, mobil uygulama aracılığıyla Arı veya Marifetli hesabı kendiniz açabilirsiniz.

2. Şok faiz artışı geldi mi, toplantıdan sonra?

Öyle diyordunuz ya? Mobilden takip edemiyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    TEB özgüven patlaması yaşıyor.

Dün açtırdığım marifetli hesaba, elden 200 bin tl. yatırmak istedim. Bankadan getiriyorsanız dekontu verin yoksa beyan formu doldurun dediler. Böyle bir şeye yasal olarak haklarının olmadığını, suç işlediklerini söyledim. Müdür geldi, bir yerleri arıyor, bu arada gişede paralar sayılıyor. İnsanlar sırada izliyorlar. M.t. yahu bir siz mi akıllısınız, herkes imzalıyor siz cinslik yapıyorsunuz dedi. Tamam verin parayı, sizinle işim olmaz, 15 değil 30 faiz verseniz ilkesiz yerde olamam dedim. O zarif kadınlar birden atmaca kesildiler. Neredeyse beni parçalayacaklar. Çünkü ; kalabalık insan topluluğu - vay be burada tutan tuttuğunu öpüyormuş, adam öptürmedi helal olsun - türü söylenmeye başladı.

Sonuçta, hem gn. Md.lüklerine hem de BDDK ya şikayet yazdım, sonuç çıkmayacağını biliyorum ama, göle bir taş attım artık. Bir de dün marifetli açarken 60 sayfaya yakın evrak imzaladım. Birer suretini elden aldım diyede imzalattılar. İş bittiğinde - verin suretleri dedim- boş evrakları veriyor. madem ki sözleşme yaptık, ben nasıl taraf olarak imzaladıysam, banka adına da siz imzalayacarak vereceksiniz kavgası da ayrıca yaşandı.
    Dun bende hesap actim teb de.50 tane imza attirdilar.Hepsinden birer kopya istiyorum dedim ve toplasaniz 10 tane sayfa verdiler geri..

Hepsi mi boyle yoksa teb de baska birseyler mi donuyor bilemiyorum.

vakıf aylık %15 400 bin
    yüksek enflasyonist ortamda bu tl faizlerinde para eriyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TCMB, faiz artırımı sinyalini vererek beklentileri etkiledi ve kur hızla geriledi. Yaratılan beklentiye yanıt verilemezse kurun geri gelişi çok daha kötü olabilir.
    Mahfi EGILMEZ
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    vakıf aylık %15 400 bin
    yüksek enflasyonist ortamda bu tl faizlerinde para eriyor.
    Gel sen de benim gibi dolara gec Sefim...
    %3.5 gunluk faize koy TEB'e.. para lazim oldukca bozdur bozdur harca
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Şok faiz artışı geldi mi, toplantıdan sonra?

Öyle diyordunuz ya? Mobilden takip edemiyorum.
    Bunlar faiz maiz artiramaz.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,146
    Hakan atillaya 4 -5 sene gibi bir ceza gelebilir diyor.buda olumlu bir hava oluşturabilir .. diyorlar.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 307/1006 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •