Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
Hoca yapma yahu... herkes vatanını bayrağını seviyor emin ol. Burada denize düştük yılana sarılır misali haber bilgi peşindeyiz. Sözün özü bir boka battık ekmeğin peşindeyiz. Sn. 666 sn TH olmasa bu topiğe girer misin elini vicdanına koy. Kızıyor insan kendine engel olamıyor bazen. Yandaş mütahitler bütün memlekete beton döktü, saman ithal ediyoruz... benim içim yanıyor. Herkesin hassasiyeti farklı olabilir bu yüzden herkes birbirine saygı duymalı başka çaremiz yok.

Yahu işte buradan vuruyorlar bu /10 kararsız seçmeni .... Sanki onlar vatanperver ... Biz kel aynak sürüsüyüz ... Bu vatanı siz mi kurdunuz be uyanık zübükler ... Benim dedem tam 9,5 yıl Savaş'ta kalmış , teskere almış gelmiş 10 yıl yaşamadan 48 yaşında ölmüş köyde .. Askerlikte ki kötü koşullar yüzünden. Efendim şimdi bu güruh vatan sevdalısı , bizi yok sayıyorlar , hain ilan ediyorlar .. hadi ordan laf cambazları ... bu vatan hepimizin ve biz sizden fersah fersah üstün yönetiriz ... İddialıyız ve yöneteceğiz ..

daha biraz önce terafi çıkışı 4,5 G ile yayına bağlanıyor bozuk börçük .. Kanallar anında canlı yayında ... Gülermisin , ağlarmısın .. Memleketimin düştüğü durum , trajikomik billahi . Bunlar son çırpınış hamleleri , Ateş bacayı sarmış , korku dağları sarmış .. ince ince korku her yerlerinde .