Alýntý Originally Posted by bahri Yazýyý Oku
baþta umutabi ve dolarcý tüm dostlar bazý sözlerimle ayakta uyumam sebebiyle sizlerle ufakta olsa tartýþma yaþadým faiz dolar artsýn insin muhabbeti yüzünden bu yüzden sizlerden özür diliyorum bugün 6.14 den dolar alacak duruma geldim 3.50 lerde çok yüksek alýnmaz riskli diyordum burada bize para versek alamayacaðýmýz öðütler veriyormuþsunuz halbuki !!
ben zamanýnda burda BAÐIRDIMMM. seviye 1.7 - 1.8 di.. hatta o zaman julia luthor vardý. "dolar alýn diye bas bas baðýrýyorsun" demiþti.. (sonra gitti kendi aldý ya neyse) demem o ki, "samimi insanlara güvenin" diyeceksiniz ki samimi olduðu nasýl anlayacaðým? iþte bu aslýnda samimi insanlarýn suçu deðil, SAMÝMÝYETSÝZ ÝNSANLARIN SUÇUDUR.

samimiyetsiz insanlar samimi insanlarýn doðru anlaþýlmamasýný daha doðrusu samimi insanlara da þüpheyle bakýlmasýný saðlarlar.. samimiyetsiz insanlar ayný zamanda KÖTÜ insanlardýr.. ve aslýnda insanlar sadece ikiye ayrýlýr ÝYÝLER VE KÖTÜLER..

bütün mesele iyiler ve kötüleri ayýrmaktadýr.. kötüler iyi gibi davranýr (genelde) iyiler kendilerinden þüphe duymadýklarý için kötü gibi görünebilirler.

hayatý zorlaþtýran tamamen kötü insanlardýr ve çoðu akýllý, zeki ve bilgilidir. bu iþleri çok daha zorlaþtýrýr.

sevgiler, saygýlar...