Asýl beklentim þu,tam anlaþýlmamýþ galiba.USDTRY nin 6.56 lara doðru bir hamle yapýp,-ki 6.53 asýl max düzeltme seviyesi olsa da belki bunu 6.7 lere kadar da uzatýp, 4,90-5.10 lara düþmesini bekliyorum sertçe.Bu önemli, zaman kazanmak demek, çýkýþ yolu bulmak demek. O yüzden yakinen takip ediyorum normalde takip etmem.
Çok kritik bir yerdeyiz zira, dediðim gibi deðilse, 5 bitmediyse..4 oluþtu ve 5 in hazýrlýðýysa bunlar,teknik hedef biz bittik noktasý. Yani iþte gösterilen asýl sopa bu.Mesela Yiðit Bulut teknik analiz yapar aynen bu þekilde o da görüyordur sayýyordur mesajý alýyordur. Ben artýk suçlu aramayý býraktým, iç siyaset bitti manasýz, yükte hafif pahada aðýr bir valizle ilk fýrsatta Londradaki daireye kapaðý atabilecekgillerden olmayan herkes ayný tarafta.
Özetle burasý 5 lere yýkýlmak için son defa 6.6 lara kalktý kalktý yoksa buralarda geçen hergün daha korkutucu ve buralarda zaman (4 deki düzeltme zamaný) yok. Birçok projeksiyon var ve hepsi de mümkün. Bu benim beklentim ki bu inþallah budur, yani inancým asĺýnda. Dolayýsýyla artmasýný istemediðim gibi trade de yapmýyorum, düþmek için son bir yukarý düzeltme yani B nin oluþmasý.
Saygýlar
Yer Ýmleri