Alýntý Originally Posted by Efendi Yazýyý Oku
Sevgili Parlak dostum,
Önce þunu vurguluyalým eskiden olduðu gibi þimdi de kýsmi de olsa ayný gemideyiz. Eskiden farký þu, eskiden rakiptik ve düþmandýk þimdi ise dostuz.
Burada sidik yarýþý yapmýyoruz benim oyun tarzým senden oldukça farklý ama madem deðindin açýklýk getireyim...
Kamyonu tepeye çýktýtýðýnda realize ettim, evet camlarýn çerçevelerin kýrýldýðý tv lerde eletrikli oto iþi süpriz þekilde bu þirkete kaldý dendiðinde kamyonla halka arz yapma imkaný doðdu ve dolar bazlý yüksek bir kar elde ettim. Çok sonra ayný hisseyi kýsmi olarak yerine koyduðumda maliyetim sýfýrlanmýþ oldu.
Gelelim market iþine... orada maç henüz bitmedi rövanj oynanýyor 2019 ilk çeyrek görüþürüz.....

Ama burada amaç baþarý hikayesi yazmak deðil, amacým Egepro nun doðru bir adres olduðunu vurgulamak. Ben burada olduðuma göre yanlýþ adres deðil, burada buluþmuþ olmamýz senin için bir þans çünkü burdaysam burada bulunmam temelsiz deðil bu yüzden seçiminden dolayý tebrik ederim.
Ýspartalýsýn ama ilk yazýmdada söylediðim gibi memleketinin en deðerli ürününden haberin yok takmýþýn levantaya...
Ýnternette atramus olarak ara resmine bak belki tanýrsýn.....Türkiyede sadece ispartada yetiþiyor, iklim açýsýndan sadece bu yörede oluyor. Ama sizler farkýnda olmadýðýnýzdan hayvana yem olarak yediriyorsunuz ama dýþarda altýn deðerinde.
Ondan dolayý ispartalýlara has mý diye kuþku duydum bu kendi deðerlerine kýymet bilmemek, ayný senin Egepronun kýymetini bilmemen, yönetimin sahip çýkmasýnýn deðerini bilmemek gibi.

Ben Istanbuldayým ama Anadolu yakasýnda oturduðumdan mýdýr yoksa bu þirketlerin yönetim kurullarýna Yýlmaz bey girdi diyemidir fazla bir ilgi gösterdim, çok deðil yakýnda sebebini sen de anlayacaksýn.

Geldiðinde muhakkak görüþelim ayný sofrayý paylaþalým ama heyecanlanýp birayý dökmek yok.....
sevgili buyugum

once yanlýþ býldýgýn seylerý duzelteyým biraz yaþ gecýnce hafýza kaybýna ugramýýsn sanýrým

ben icki kullanmam o gun masada salgam icen býr ben býrde ortak bankacý dostumuz vardý

masadaký ortak dostlarýmýza sordum hic biri bir sey hatýrlayamadý

yýne halusinasyon gormuþun arkandaký patron bira dokmek falan dýyorsun

basýn sozcune sordum hani ilk defa baglantý kurmamýza vesýle olan arkadasa o gün ne oldu kimi kastedýyor dýye yetmedý yýne bendne cok önce tanýdýgýn yeme- icme sektorundeký arkadasa sordum basýn sozcun bir isim verdi valla kusura bakma ya acayýp býr kahkaha atýrdýn bana

saplantý haline gelmiþ sabit fikirlerin cevren geniþ arastýrmacýsýnda tek bir spek. patron. spek grubu.yada herhangý býrýyle organýk inaorganýk býr baglantýmý bul seref sozu sana tum portfoyumu devredecegim bulamazsan senden tek istegim var kusura bakma kardes yanýlmýsým hakkýný yemiþim demen sana 2 yýlda zaman vereyým en ufak býr ýpucu bile dahýl iddýana

býl dýye soyluyorum onlarca teklif geldi portfoy yonet dýye defalarca kar ortaklýgý teklýf ettýler hepsýnýde hiç dusunmeden reddettým elimin tersýyle ittim borsadaký dusturum parayla þaka olmaz. huzurunu bozma.ac gozlu olma ve bu kelimeyý cok iyi bilirsin DÜRÜST OL dedým kendýme

hisse nette 2001 yýlýndan 2007 yýlýna kadar aktýf vardým o zaman borsa ve sosyal medya bu kadar yaygýn degýl býlgý kýrlýligi gýrla gýdýyordu o gunlerde býrcok spek -yancý -patrona karsý KY adýna cok savas verdým hepsýnýde sindirdim abartmýyorum binlerce kiþiyý ipten aldým..su anda ikemetgah etigin köyde beným ismim dilden dile dolanmaya basladý artýk KY sorgusu tavsýye ýstemesý baskýsý yuzunden kactým telefonumu degýstýrdým uzun sure forumlarda ýnzývaya cekýldým sonra uzun býr sure sonra gerý geldým cunku unutulmustum ama yazýkarakterýmden yýne onlarca kiþi tanýdý senle kapýstýk defalarca aramýzdaký fark ben kýsacý sen uzunda degýl cok uzuncuydun kýsada butun dedýklerým cýktý kamyonun devrýldi uzunda senýn dedýklerýn cýktý kamyonu doldurdun ama abý insaf be borsada býr senette 5 - 6 yýl beklýcek kac kiþi var sen haric sayende yýne haberým olmadan bený forumdan atýrmýþýn nasýl attýrdýgýnýda biliyorum cunku ben ogrendýkten sonra yuzyuze gorusmemýzde ýtýraf etmýstýn

hic býr sosyal medya hesabým yok tývýýter .facebook... ýnstagram býlmem what shap guruplarýmda yok bý bak bulabýlecekmýsn abý

tekrar edýyorum ister inan ister inanma hep yalnýzdým ve hep yalnýz kalacagým TIRNAKLARIMLA KAZIYA KAZIYA BU DURUMA GELDIM

nýye yýllar sonra gerý geldým bu topýge yazdým býlýyonmu burdada atýcý cok onlarý ýfsa etmeyý sevýyorum .mal pazarlattýrmam adam mal almýþ baslýyor ucukkacýk seyler soylemeye pazar yaratmaya calýþýyor.. bak bura
ocak subata curcunaydý hedefller ne idi senet nere geldi sýmdý kac kiþi kaldýk.. toz oluyorlar yený nýklerle gelýyorlar
burda kim KOLPACI KÝM KY cok ýyý býlýyorum neyse onlarda ogrenecekler dans muzugý calýnca pistte kýmlerle dans ettýklerýný

sýmdi emin oldugun býr konu var sen yýne benden cok kazanacaksýn bu senette ama yýne cok beklýcen ben býr cok cýcek gezecem toplamda yýne sený gececegým sen bunda bený hayatýmda olmadýgým kadar uzuncu ve sabýr etmeyý ogrettýn bende trade ogretecem vaktý saatý gelince ....dýcemde sen tradede etmezsýn yahu kuma býr yatýyon cýkmýyorsunki

bu tahtada iþim bitince mparlak nikini sahibine teslim edýp yine kendimi yokedicem haberin ola benle kapýþmayý özletrýcem sana omrumuz olursa 3- 5 sene sonra yýne karsýlasýrýz keþiþiriz

-----------------------------------------

sen patronlarýna toz kondurmasanda Patronlara guvenmýyorum GK ya gelmedýn abý satýr aralarýnda cok sey yakaladým yatýrýmcýlarýn hakýný gasp ettýklerýný ve hukuksuzluklarýný cok ýyý býlýyorum defalarca yalan soyledýler manupule ettýler tahtayý sýrketýn karlarýnýda kendýlerýne aktarmakla mesguller tek sýgýndýklarý konu bilanco butun seyleri bilanco kýsvesý altýnda yapýyorlar zaten gördük goruyoruzda ne kadar zarar yaparsam yapayým ticari alýsverýs artýk umrumda degýl onlara cok fena bilendim onlarada rahat yüzü göstermýcem uzun sure. onlarda kavalyelerýný ogrenecekler..

.................................................. ......

seytan leblebýýsne gelýnce senin atromus yada hatromus dedýgýn TERMÝYE mi bý googleye bak eger oysa balýklarý hazýrlamaya baþla yuksek ýhtýmal bi mani cýkmaz ise ay sonu koyunüze gelmeyi düsünüyorum 1 kg sý senýn hesabýna gore 200 euro sen býzdensýn 0,5 kg lufer&sarýkanat + salgam + mezeye fit olurum