Alýntý Originally Posted by mparlak Yazýyý Oku
gelelim egproya

cerceve kýrmaktan bahsetmýþin.. ilk karýslastýgýmýz hýsedede cerceve kýrmaktan bahsettýgý hatýrlýyorum sevincten kýracakdýnýz sinirden kýrdýnýz diye biliyorum neyse konumuz o degil sadede gelelim

beni az cok tanýdýn bende sený az cok býlýyorum neler yapabýlecegýzýde býlýyoruz halep burda arsýn burda egpro burda patron burda

elbet býr gun kýlýçlar cekilecek o zaman herkes etekdeký taþlarý dokucek camlar cerceveler kýrýlacak duvarlar yýkýlacak ömrümüz olursa o gunlerýde yasayacagýz lüxdaire hayalini o gunlere sakla abi lüx daýre yerýne gecekonduya monte etme dikkat et sonra yýne ben kabahatlý olmayayým

patron hýsseyemý sahýp cýkýyor cebýnemý bunuda bi düþün abisi ýstýkrardan bahsetmýsýn evet dogru soylemiþin hep asagýya ýstýkrar var yukarýya yok bunuda ben solemýyorum rakamlar soyluyor

tesadufen bu hýsede oldugumu soyledýnya koptum ya kriz en sevdýgým andýr 93 den berý sayýsýz kriz gormusumdur ýlk defa býr hýsede yakalandým en cok para yapacagým zamanda krýzýn geldýgýný göre göre maalesef yakalandým cunku alýcý yoktu bý alýcýyý bulsam gorecekdý pýyasa krýzý

burda býrýsý yorum yapmýstý en guzel yorum oydu cýkarken 90 lýk nýnemýn merdýven cýkmasý düserken 20 lik delikanlýnýn merdývenden ýnmesi gibi mealýnde býr cumle kurmustu bu hýsede dogrusu bu

neyse cok cenem dustu dans muzýgý caldýgýnda gorecegýz her seyý ben burdayým sadece onu belýrteyým

not= az once ulaklar haber getýrdi seytan nohutunu arastýrýyorum sýmdýye kadar bilen yok oyle bir sey varsa bulur getýrýrm balýgýnýda yerým anlastýkmý
Sn. mparlak tahminen daha ne kadar bekleriz.Anladigim kadariyla ikinizdede buyuk lotlar var

SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.