Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 297/472 ÝlkÝlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
Arama sonucu : 3775 madde; 2,369 - 2,376 arasý.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1.  Alýntý Originally Posted by Efendi Yazýyý Oku
    Þirketin yönetimine, piyasa likidite saðlayýcýsýna atýp tutanlar nerede...
    Ýþte bakýn Piramit bu kapsamda tahtasýna sahip çýkmýþ ve 200 bin lot mal almýþ...
    Bu iþler atýp tutmakla deðil icraat ile olur....

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...663a87f3f505d3
    efendý bey size bu yazýyý sýparýs ustunemý yazdýrdý M.O

200 býn lot degýl 135 býn lot aldý

tahtasýna sahýp cýkýldýgý icinmi surunuyor aldýda ne oldu

tahtasýna sahýp cýkýyorsa sen nýye alýp destek cýkmýyorsun o kadar guvenýyorsan ne iþin var mýgrosta ýstersen lýkýtede saglayýcýyla beraber pýyasadaký tum lotlarý alabýlýrsin dimi

capraz iþlemler olmasa gunde 10 býn lot iþlem olmuyor bi araba parasý bile hacým yok tahtada koskaca devasa þirket sözde

1000 lot satmaya kalktýnmý aktýf verme harýc pek sansýn yok artýk nere kadar duserse

neyse bunlarý gecelým de sen kankana sor bakalým bu lotlarý ne yapacak a-b -c kurumlarýndaki mallarý patron ayagýyla al satmý gosterýyor ?? degýlse bu kadar sýg tahtada nýye bu malllarý satan Yatýrýmcýlar kacýyor acaba ?SAHTEKAR oldukarý icin olabilirmi GUVEN duymadýklarý icin olabilirmi YATIRIMCI ORTAKLARININ PARASINI CALMAYA CALISAN HIRSIZ OLDUKLARI ÝCÝN OLABÝLÝRMÝ BUYUK BKLENTILERLE ALINAN LOTLAR NIYE LANET EDILIP SATILIR

buyuk beklentýlý sýrketýmýz 10 aydýr %5 prým yaptýgý gun oldumu ?

malý yapýsýyla ovunen ceosu 10 yýldýr yatýrýmcý ortaklarýnýn parasýný calmýþmý calmamýþmý ac bak grafýký gor

son 10 yýlda sene sonu ýtýbarýyle125 mýlyon dolar kar edýldi edýlecek sýrketýn pýyasa degerý ne ?

nýye her býlonco donemýnden sonra sýrket karý artýrdýkca hýssesý dusuyor nýye avrupanýn en buyuk fabrýka yatýrýmý býttýgýnde dusuyor nýye bu malý verýlere hýc kýmse tenezzul etmýyor nýye temettü verýldýgý halde yýne dusuyor

bu sýrket ortaklarýna tecevuzle yukumlu arsýz ve hýrsýz býr sýrket oldugundan olabilirmi

nýye mal aldýklarýna gelýnce senýn haberýn var muhakkak ama sormuyorum býle sormucamda ama 4 tane senaryom var

1,, senet B grubuna dusecek dýye dötleri tutusuyor %40

2- yakýn zamanda arsa satýsý ( buna pek ýhtýmal vermýyorumda bu sýgýr ceosunun pazarda 2 kilo limon satacak kapasýtesý yok) %5

3- bu aldýklarý mallarý býrýlerýne mi devredecekler ? bilmem ne danýsman sýrketýne yetký verýldý dýye haber cýkarsa olayý býtýrmýþlerdir %20

4-asli meslegin iicra edecekler patron alýyor dýye gelene tecavuz ( o fýrsatý vermýcem ama buna emýn ol ) %35

sahi bu M.O sizide býlonco ayagýyla kekledi dimi tahmini 6 aylýk ne soylendi ne geldi benide þirketteki sorumlular kekledi

bir tane duruste benzer fýnans muduresi geldi onuda 1 ayda bezdirdiler kactý sac ayagýný iyi kurmuþlar. þirkette 1 - 2 - 3 numara cok rahat yalan soyluyorlar terbýyesýzler

her neyse kankanla beraber sizide piste davet edýyoruz efendi bey boyle suya yazmakla olmuyor sizide tahtada gormek ýstýyoruz kuma yatmaca yok dans muzýgý calýnca neler olucak gorecegiz

dans muzýgý gecýkýrse ceo su da guzel gunler gorecek kankanla beraber sýmdýlýk sadece izliyoruz hesap vereceklerý gunlerde gelýcek yaptýklarý ahlaksýzlýklar hýrsýzlýklar hukuksuzluklar yanlarýna karmý kalýcak sanýyorlar GK sizide beklerýz o zaman butun pislýkler ortaya belgelerýyle dokulecekler

býz 3 kiþiyýz bu alemde býrbirimizi biliriz efendi bey
    Son düzenleme : mparlak; 06-10-2018 saat: 03:16.

2. birazda tahtadan gorduklerýmýzden bahsedelim

tahta sinsice toplanýyor alternatýf aldý kuma yattý yatýýrm fýnansdan býr zat yada zatlar cok profosyenelce mal cekýyor pýramýtte geldý karsýlýklý ýslem degýlse sekerdende aldýlar kuma yattýlar arada hscb de var

satanlar iþ ak vakýf garanti yk belliki agzý yanan sýrkete guvenmeyen býste guvenmeyen alýcý gelýnce verýp kacma derdýndeler

gedýk ziraat merrly lynýnc ve iþ tahtanýn pislik taseronlarý arada delta gelýyor aylardýr gýrnavlýyor ********ler amaclarý devamlý tahtayý bozmak

ýluzyon yapmýyorlarsa mallarý toplayýp kendý halerýne býrakýyorlar sonra yýne toplayýp kendý halýne býrakýyorlar hacýmsýz asagý cekýlýyor ( hoþ bu kagýtta ne zaman hacým olduda) 1000 -2000 lotla tahta %2- 3 asagý getýrýyorlar

piramýtte 450 býn lot patron malý oldu toplamaya devam ederse kesýnlýkle altýndan býr sey cýkacak YABANCI BIR FONA DEVIR OLABILIR CEKILEN MALLAR

Yabancý fona devýr edýlmeyecekse alýnan bu lotlarý bý tarafýna sokmayacaklarsa mecburen haber destekli operasyon yapacaklar iþte o zaman dans muzýgý calmaya baslýcak o lotlarý onlara aktýf kademelere vermedýkce satýrmayacam essek gibi tuturcama emin olabýlýrsýnýz

M.O burayý okuyorsun nasýl olsa okumadýgýný farz edersek býle kankýn haber ucuracaktýr sana hodrý meydan tahtada gorusuruz ama bu fýyatlardan degýl ýstersenýz asagýda cekýn zaman bol

3.  Alýntý Originally Posted by mparlak Yazýyý Oku
    efendý bey size bu yazýyý sýparýs ustunemý yazdýrdý M.O

200 býn lot degýl 135 býn lot aldý

tahtasýna sahýp cýkýldýgý icinmi surunuyor aldýda ne oldu

tahtasýna sahýp cýkýyorsa sen nýye alýp destek cýkmýyorsun o kadar guvenýyorsan ne iþin var mýgrosta ýstersen lýkýtede saglayýcýyla beraber pýyasadaký tum lotlarý alabýlýrsin dimi

capraz iþlemler olmasa gunde 10 býn lot iþlem olmuyor bi araba parasý bile hacým yok tahtada koskaca devasa þirket sözde

1000 lot satmaya kalktýnmý aktýf verme harýc pek sansýn yok artýk nere kadar duserse

neyse bunlarý gecelým de sen kankana sor bakalým bu lotlarý ne yapacak a-b -c kurumlarýndaki mallarý patron ayagýyla al satmý gosterýyor ?? degýlse bu kadar sýg tahtada nýye bu malllarý satan Yatýrýmcýlar kacýyor acaba ?SAHTEKAR oldukarý icin olabilirmi GUVEN duymadýklarý icin olabilirmi YATIRIMCI ORTAKLARININ PARASINI CALMAYA CALISAN HIRSIZ OLDUKLARI ÝCÝN OLABÝLÝRMÝ BUYUK BKLENTILERLE ALINAN LOTLAR NIYE LANET EDILIP SATILIR

buyuk beklentýlý sýrketýmýz 10 aydýr %5 prým yaptýgý gun oldumu ?

malý yapýsýyla ovunen ceosu 10 yýldýr yatýrýmcý ortaklarýnýn parasýný calmýþmý calmamýþmý ac bak grafýký gor

son 10 yýlda sene sonu ýtýbarýyle125 mýlyon dolar kar edýldi edýlecek sýrketýn pýyasa degerý ne ?

nýye her býlonco donemýnden sonra sýrket karý artýrdýkca hýssesý dusuyor nýye avrupanýn en buyuk fabrýka yatýrýmý býttýgýnde dusuyor nýye bu malý verýlere hýc kýmse tenezzul etmýyor nýye temettü verýldýgý halde yýne dusuyor

bu sýrket ortaklarýna tecevuzle yukumlu arsýz ve hýrsýz býr sýrket oldugundan olabilirmi

nýye mal aldýklarýna gelýnce senýn haberýn var muhakkak ama sormuyorum býle sormucamda ama 4 tane senaryom var

1,, senet B grubuna dusecek dýye dötleri tutusuyor %40

2- yakýn zamanda arsa satýsý ( buna pek ýhtýmal vermýyorumda bu sýgýr ceosunun pazarda 2 kilo limon satacak kapasýtesý yok) %5

3- bu aldýklarý mallarý býrýlerýne mi devredecekler ? bilmem ne danýsman sýrketýne yetký verýldý dýye haber cýkarsa olayý býtýrmýþlerdir %20

4-asli meslegin iicra edecekler patron alýyor dýye gelene tecavuz ( o fýrsatý vermýcem ama buna emýn ol ) %35

sahi bu M.O sizide býlonco ayagýyla kekledi dimi tahmini 6 aylýk ne soylendi ne geldi benide þirketteki sorumlular kekledi

bir tane duruste benzer fýnans muduresi geldi onuda 1 ayda bezdirdiler kactý sac ayagýný iyi kurmuþlar. þirkette 1 - 2 - 3 numara cok rahat yalan soyluyorlar terbýyesýzler

her neyse kankanla beraber sizide piste davet edýyoruz efendi bey boyle suya yazmakla olmuyor sizide tahtada gormek ýstýyoruz kuma yatmaca yok dans muzýgý calýnca neler olucak gorecegiz

dans muzýgý gecýkýrse ceo su da guzel gunler gorecek kankanla beraber sýmdýlýk sadece izliyoruz hesap vereceklerý gunlerde gelýcek yaptýklarý ahlaksýzlýklar hýrsýzlýklar hukuksuzluklar yanlarýna karmý kalýcak sanýyorlar GK sizide beklerýz o zaman butun pislýkler ortaya belgelerýyle dokulecekler

býz 3 kiþiyýz bu alemde býrbirimizi biliriz efendi bey
    [emoji106]

SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Parlak kardeþ önce þunu söyleyeyim kimsenin tavsiyesi ile ne hisse alýrým ne satarým ne de burada yazarým.
    Ben tahtalarda fýrýldak yapmam hisseyi de üç beþ gün veya ay için almam aldýðým hissede 5 yýl bazen de 10 yýl bekleyebilirim bunu en iyi sen biliyorsun, fi tarihinde sen kamyonu uçuruma devirdiðinde ben onu uçurumdan alýp tepelere taþýdým bunu en iyi sen bilirsin.

Ýspartada þeytan leblebisi denen nohut cinsini hayvana yem olarak yedirirler oysa Avrupada bu çok deðerlidir tuzlu suya konup fermante edilip kuruyemiþ gibi tüketilir ve Ýspanyada hatramus adý verilir, yani Ýspartada kýymet bilinmeyip hayvana yem olarak verilen nohut cinsi Avrupada 100 gramýný 20 Euroya lüks yerlerde satýlýr. Yani eþek hoþaftan ne anlar derler bizim yörelerde, hisseden borsadan söz edebilmek için önce finansal okur yazar olmak lazým.
    Tahtalarda fýrýldaklýk yaparak hele raký masasýnda arkandaki patronun ismi geçince birayý heyecanla dökmeye benzemez bu iþler....
    Anadolu çocuðusun safsýn iyi bir insan olabilirsin ama önce baðýmsýzlýðýný kazan, bilmeden atýp tutma.
    Piramitin ne yaptýðýný bilmem ben resmi verilere dayanarak konuþuyorum onun avukatlýðýna da soyunamam, tahtada ne olup bittiði ise beni hiç ilgilendirmiyor, ama þirketin iyi yolda olduðu konusunda hiçbir kuþkum yok burada da çerçeveleri kýrýp atarsan ben bunlarý attýðýn yerden toplar en lüks daireye monte ederim hiç kuþkun olmasýn.
    Lot meselesine gelince ben son dönem aldýðý miktarý kastediyorum rakkamlar kabadýr. Þirket iyi niyetle devranýp yatýrýmcýsýna bir þekilde sahip çýkýyorsa bunu ayakta alkýþlamak lazým. Piyasada hangi gurup tahtasýna sahip çýkýyor. Ayrýca tahtaya sahip çýkma hisseyi uçurmak deðildir istikrar saðlamaktýr. Endeksin bu denli düþtüðü bir ortamda böylesi bir sahiplenme olmasaydý þu an 3- 4 liralarda gezinen hisse olurduk.....Sen yat kalk tesadüfen bu hissede olduðuna dua et....

5. efendý bey

temel analýzýný ve arastýrmaný herzaman takdir etmiþimdir ama sabýr konusunda maalesef hýc býrzaman takdir edemedim cunkü inatla sabrý karýstýrýyorsun sence sabrýn bence ýnadýn yuzunden cok buyuk fýrsatlar kacýrdýgýný gerekli zamanda gerekli hamlelerý yapamadýgýný ikimizde iyi býlýyoruz...

fi tarýhýnde kamyonu ucurumda atýgýmý bahsetmýþin eger ayný hýseden bahsesýyorsak beným 6 ayda yaptýgým iþleride cok iyi biliyon sen orada 6 sene takýldýn ben býraktýkdan sonra tahta cakýldý sonrasýna tek lot býle gýrmedým sen en az 3 sene daha takýldýn ne yaptýn sonrasýný býlmýyorum

yok baþka senet dýyorsan baþka keþistýgýmýz tahtada aylardýr býr sey yapamadýgýnýz hýsseyý patlatanýn kým oldugunuda býlýyorsun orda yýllardýr surunen yatýrýmcýlarýn az duasýný almadým cok buyuk beklentýyle gýrdýgýn senet 5 - 6 senede anca %100 yaptýrabýldý sana takdir edersýnký sana kocaman býr hayal kýrýklýgý yarattýrdý sana

bak vesbede oyle 5- 6 senede degýl 9 ayda buyuk iþ yaptýn o takdir edilir cunku ýnat yapmadýn korkularýnýn esýrý olmadýn hedefýne yaklastýkca verdin

ISPARTA ýle yanlýs býlgýler icindesýn once onu ögren sonra ýspanyada degerlendýr burada leblebý nohut olmadý gül ve lavanta vardýr

sen avrupada oturuyorsun bu ANADOLU aský nerden gelýyor anlayamýyorum yený ana hissende baþarýlar sana. yine sabýr yolarýný taþtan yapacagýna emin ol tl bazýnda kazanacaksýn bunu cok ýyý býlýyorum ama yýne dolara faýze enflasyona yenýk duseceksýn bunuda cok ýyý biliyorum su anda orda dolarý faýzý enflasyonu katmadan %25 icerdesin bu tuncay senin omrünü yýcek demedi deme

bagýmsýzlýgýma gelince bunu senden duymak üzücü zamanýndada bu konuda cok atýp tutmuþtun yanýldýgýný gormüstün maalesef seni mutlu edýcek haberý veremýcem hala yalnýz kurt um ömrüm oldukca borsada iþlem yaptýkcada yalnýz olmaya devam edicem ister inan ister kafandaký sabit fikirle devam et. bený entrese etmez

spk de tanýdýklarým- A-B -C SIRKETI icindekýler - patron tayfalarý - spek grublarý - kurum patronlarý yancýlar- insiderleri tanýmadým tanýmayacagýmda bunlarý tanýyanlar düsünsün der yoluma devam ederým

finansal okur yazarlýgým bana tahtalarda iþlem yaptýrtacak kadar yeterli fazlasý zararlý siz gibi cok bilipte ucan sýnegý bile hesap edýpte umut- ruya- halýsunasyon gormemi engellýyor her sey kararýnca olucak

6. gelelim egproya

cerceve kýrmaktan bahsetmýþin.. ilk karýslastýgýmýz hýsedede cerceve kýrmaktan bahsettýgý hatýrlýyorum sevincten kýracakdýnýz sinirden kýrdýnýz diye biliyorum neyse konumuz o degil sadede gelelim

beni az cok tanýdýn bende sený az cok býlýyorum neler yapabýlecegýzýde býlýyoruz halep burda arsýn burda egpro burda patron burda

elbet býr gun kýlýçlar cekilecek o zaman herkes etekdeký taþlarý dokucek camlar cerceveler kýrýlacak duvarlar yýkýlacak ömrümüz olursa o gunlerýde yasayacagýz lüxdaire hayalini o gunlere sakla abi lüx daýre yerýne gecekonduya monte etme dikkat et sonra yýne ben kabahatlý olmayayým

patron hýsseyemý sahýp cýkýyor cebýnemý bunuda bi düþün abisi ýstýkrardan bahsetmýsýn evet dogru soylemiþin hep asagýya ýstýkrar var yukarýya yok bunuda ben solemýyorum rakamlar soyluyor

tesadufen bu hýsede oldugumu soyledýnya koptum ya kriz en sevdýgým andýr 93 den berý sayýsýz kriz gormusumdur ýlk defa býr hýsede yakalandým en cok para yapacagým zamanda krýzýn geldýgýný göre göre maalesef yakalandým cunku alýcý yoktu bý alýcýyý bulsam gorecekdý pýyasa krýzý

burda býrýsý yorum yapmýstý en guzel yorum oydu cýkarken 90 lýk nýnemýn merdýven cýkmasý düserken 20 lik delikanlýnýn merdývenden ýnmesi gibi mealýnde býr cumle kurmustu bu hýsede dogrusu bu

neyse cok cenem dustu dans muzýgý caldýgýnda gorecegýz her seyý ben burdayým sadece onu belýrteyým

not= az once ulaklar haber getýrdi seytan nohutunu arastýrýyorum sýmdýye kadar bilen yok oyle bir sey varsa bulur getýrýrm balýgýnýda yerým anlastýkmý

7.  Alýntý Originally Posted by mparlak Yazýyý Oku
    gelelim egproya

cerceve kýrmaktan bahsetmýþin.. ilk karýslastýgýmýz hýsedede cerceve kýrmaktan bahsettýgý hatýrlýyorum sevincten kýracakdýnýz sinirden kýrdýnýz diye biliyorum neyse konumuz o degil sadede gelelim

beni az cok tanýdýn bende sený az cok býlýyorum neler yapabýlecegýzýde býlýyoruz halep burda arsýn burda egpro burda patron burda

elbet býr gun kýlýçlar cekilecek o zaman herkes etekdeký taþlarý dokucek camlar cerceveler kýrýlacak duvarlar yýkýlacak ömrümüz olursa o gunlerýde yasayacagýz lüxdaire hayalini o gunlere sakla abi lüx daýre yerýne gecekonduya monte etme dikkat et sonra yýne ben kabahatlý olmayayým

patron hýsseyemý sahýp cýkýyor cebýnemý bunuda bi düþün abisi ýstýkrardan bahsetmýsýn evet dogru soylemiþin hep asagýya ýstýkrar var yukarýya yok bunuda ben solemýyorum rakamlar soyluyor

tesadufen bu hýsede oldugumu soyledýnya koptum ya kriz en sevdýgým andýr 93 den berý sayýsýz kriz gormusumdur ýlk defa býr hýsede yakalandým en cok para yapacagým zamanda krýzýn geldýgýný göre göre maalesef yakalandým cunku alýcý yoktu bý alýcýyý bulsam gorecekdý pýyasa krýzý

burda býrýsý yorum yapmýstý en guzel yorum oydu cýkarken 90 lýk nýnemýn merdýven cýkmasý düserken 20 lik delikanlýnýn merdývenden ýnmesi gibi mealýnde býr cumle kurmustu bu hýsede dogrusu bu

neyse cok cenem dustu dans muzýgý caldýgýnda gorecegýz her seyý ben burdayým sadece onu belýrteyým

not= az once ulaklar haber getýrdi seytan nohutunu arastýrýyorum sýmdýye kadar bilen yok oyle bir sey varsa bulur getýrýrm balýgýnýda yerým anlastýkmý
    Sn. mparlak tahminen daha ne kadar bekleriz.Anladigim kadariyla ikinizdede buyuk lotlar var

8.  Alýntý Originally Posted by memolibo Yazýyý Oku
    Sn. mparlak tahminen daha ne kadar bekleriz.Anladigim kadariyla ikinizdede buyuk lotlar var

sn memolibo

burda herkesde hatýrý sayýlýr lot var bendeký lotlarýn hatýrý sayýlmaz denýzde kumuz biz

9 aylýk býlanco ve temettu tarýhýný beklýcez mecburen

teknýk olsa teknýge uysa bý seyler karayabýlýrzde buna ýmkan vermýyorlar gordugun uzere

el mahkum piramitteki cengaveri izleyecegiz

Sayfa 297/472 ÝlkÝlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •