[QUOTE=TUFAN77;2718478]
 Alıntı Originally Posted by godzilla34 Yazıyı Oku
Arkadaşım sen denetçi falan değilsin ,yazın
Tamamen olmasını istediğim senaryo ama yanlış,bir defa 5 milyar sermayenin ne demek olduğunu biliyormusun ? Yeniden yapılanacak bir bankaya neden bu kadar sermaye bağlansın ? Ziraat ın iş bankasının Akbank’ın Türkiye’nin en büyük bankalarının sermayelerine bir bak öyle yaz.farazi konuşma. İkincisi hazine 1 tl den bedelli yaparmış ulan bu bankanın statüsü değişiyorsa hayır kurumu olarak değişmiyor !!! Elbette bütün batık Şti kere kredi vererek banka batırılmayı amaçlanmıyor.bedelli yapılırsada makul bir bedelli yapılır.bankanın en çok ihtiyacı para olacağından senin dediğin gibi çok düşük bir fiyattan bedelli yapılmaz. Bakıp göreceğiz ne olacağını .ben %250-400 arasında bir sermaye artışı yapar diye düşünüyorum .onunda çoğunluğu bedelli olur.[/QUO

BEN KACAR BU TUR ADAMLAR ULAN MULAN DIYE KONUSMAYA BASLAYINCA TADIM KACIYOR....ERNST AND YOUNG YAKLASIK 15 SENE ..TELAFUZ EDEBILIRSENIZ BAGIMSIZ DENETIM SIRKETI OLDUGUNU ANLARSINIZ....NEYSE UYELIGI IPTAL EDEYIM..KIMSEYE BIRSEY SOYLEMEDIM..ULAN MULAN DIYE EMIR VERMEYE BASLAMISLAR HEMEN..TURK MILLETI BOYLEDIR.DUZGUN BIRSEYLER SOYLERSIN AGZINA ETMEYE KALKARLAR..
Hakıkatem bugune kdar okuduğum en mantıklı analız yorum demıyorum cunku bu analız sız lutfen burdan paylasım yapınız