Sayfa 81/462 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 3692 madde; 641 - 648 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

Alıntı Originally Posted by Ahtapot Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar.Malum çoğu forumda Ayetel kürsi okunarak, yarın yüzde 20 kaç olur ? Denerek anam babam usülü herhangi bi sayının yüzde 20 sini bulmaktan dahi aciz bir güruh beni hisseden baya soğuttu ve Felaket senaryoları yazdım kendimce bu konuda bir sualim olacaktı . Şimdi elimde 250 adet mütevazi bir pay var 16.99 dan . Stratejimi tabanı ya da eksiyi görür görmez sat olarak belirledim böylece sadece 1 günlük kar dan feragat ile ileriye dönük fırsat maliyetim olmaz şansımı zorlarım dedim . Şimdi bu tarz hisse hareketlerini tecrübe edinmiş bir arkadaş cevaplayabilir mi 250 adet lotu en kötü taban yaptığı bir gün elden kolay cıkarabilir miyim?
    hisse taban olduğunda alıcı yoksa ki olmayacak, sürekli tavanlar yaptığı gibi sürekli tabanlarda durulacağı günü beklersin. kısaca sratejin açıkçası strateji olmaktan çok uzak.

2. Böyle olağanüstü yetkilerle donatılma ihtimali olan çok ucuk rakamlı beklentilerin olduğu (doğru veya yanlış konu bu değil ) bir hissenin 4 buçuk milyon hissesinden 250 si ilk taban da alıcı bulamaz dypsunuz yani . 250 lotluk bile düşsede alsam mantığı yoktur dyosunuz. Bu anca o gün birinin çıkıp ‘ yok kardeşim böyle bi yapılandırma olmayacak vazgeçtik ‘ demesiyle olur gibi .YTKD

Alıntı Originally Posted by Ahtapot Yazıyı Oku
    Böyle olağanüstü yetkilerle donatılma ihtimali olan çok ucuk rakamlı beklentilerin olduğu (doğru veya yanlış konu bu değil ) bir hissenin 4 buçuk milyon hissesinden 250 si ilk taban da alıcı bulamaz dypsunuz yani . 250 lotluk bile düşsede alsam mantığı yoktur dyosunuz. Bu anca o gün birinin çıkıp â�� yok kardeşim böyle bi yapılandırma olmayacak vazgeçtik â�� demesiyle olur gibi .YTKD
    Taban olursa yüzbinlerce Lot satış için sırada beklerse nasıl satacaksınız elinizdekini?

http://m.borsagundem.com/haber/kalki...k-oyun/1350467

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

4. Teşekkürler görüşleriniZ için

5. Şimdi alsak nasıl olur.
    Son düzenleme : atakanözbaki; 10-10-2018 saat: 14:05.

6. Brüt takas uygulaması uzatılırsa eğer,tüm bildiklerinizi unutun zira isteniyorki bu rakamların çok ötesini görebiliriz.birde alan ve satanların lot miktarları azalıyor emir adetleride fazlalaşıyor.bir nevi sanki tabana yayma arz gibi...

7.  Alıntı Originally Posted by angryson Yazıyı Oku
    sayin tufan, zar zor biriktirdigim 703 lotum var .son şans olarak soruyorym.nereye kadar beklemeliyim.teşekkur ederim
    efendım haddımıze degıl suraya kadar bekle demek.zaten spk yasası geregı suc teskıl eder.

Ancak ben sermaye artısına kadar beklıyecegım kendı sahsı hesabımda...bu arada tabanlar tavanlar olacagını kestırmek guc degıl...

ıster 4 taban ıster 15 tavan olsun bu sermaye artısı surecınde ...SATMAYIP SURECI BEKLEYEN ICIN ONEMSIZ AYRINTILAR BUNLAR....TAVAN OLDU DIYE SEVINIP TABAN OLDU DIYE UZULMEM SURECI BEKLEDIGIM ICIN...
    sermaye artısı gelene kadar..beklıyorum ben...
    Sızı bılmem !!!

8. Teşekkurler

Sayfa 81/462 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •