Böyle olağanüstü yetkilerle donatılma ihtimali olan çok ucuk rakamlı beklentilerin olduğu (doğru veya yanlış konu bu değil ) bir hissenin 4 buçuk milyon hissesinden 250 si ilk taban da alıcı bulamaz dypsunuz yani . 250 lotluk bile düşsede alsam mantığı yoktur dyosunuz. Bu anca o gün birinin çıkıp ‘ yok kardeşim böyle bi yapılandırma olmayacak vazgeçtik ‘ demesiyle olur gibi .YTKD
Taban olursa yüzbinlerce Lot satış için sırada beklerse nasıl satacaksınız elinizdekini?
http://m.borsagundem.com/haber/kalki...k-oyun/1350467
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Teşekkürler görüşleriniZ için
Şimdi alsak nasıl olur.
Son düzenleme : atakanözbaki; 10-10-2018 saat: 14:05.
Brüt takas uygulaması uzatılırsa eğer,tüm bildiklerinizi unutun zira isteniyorki bu rakamların çok ötesini görebiliriz.birde alan ve satanların lot miktarları azalıyor emir adetleride fazlalaşıyor.bir nevi sanki tabana yayma arz gibi...
efendım haddımıze degıl suraya kadar bekle demek.zaten spk yasası geregı suc teskıl eder.
Ancak ben sermaye artısına kadar beklıyecegım kendı sahsı hesabımda...bu arada tabanlar tavanlar olacagını kestırmek guc degıl...
ıster 4 taban ıster 15 tavan olsun bu sermaye artısı surecınde ...SATMAYIP SURECI BEKLEYEN ICIN ONEMSIZ AYRINTILAR BUNLAR....TAVAN OLDU DIYE SEVINIP TABAN OLDU DIYE UZULMEM SURECI BEKLEDIGIM ICIN...
sermaye artısı gelene kadar..beklıyorum ben...
Sızı bılmem !!!
Teşekkurler
Yer İmleri