Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
benim bir evim var satılık satmak istiyorum yada dahada değerlensin istiyorum diyelim.Ne yaparım? Cevap 1 ; her dakika evimi kötülerim ,duvarları çatlıyor,tuvaletinden pislik basıyor ve çok kötü komşularım var diyerek gazetelere boy boy ilan veririm.Cevap2; evim gayet iyidir,komşularım süper insanlardır ve evimin eşi benzeri yoktur derim.............Sn morph un satılık evi var ve cevap 1 i uyguluyor.....Bunu yapmasının amacını anlayamıyoruz....Mantık yok...
Güzel tespit.

Sahibinden.com ilanlarımda da gördüğüm bütün eksiklikleri ve alıcıyı üzebilecek olası sorunları objektif biçimde aktardığım için satış yapmam zor oluyor. Para için kandırmak istemiyorum insanları. Amacımı anlamasalar ya da mantıksız bulsalar bile. Hatta bu yüzden genel olarak insan ilişkilerinde zorlandığımı itiraf etmem gerekiyor.

Oysa zayıflıklarını kullanmak, detaylarını bilmedikleri sorunları maskelemek, duymak istediklerini söylemek ne kadar da kolay, değil mi?

Yukarıdaki örnekte bulunan yazıların benzerlerini yazacak kadar düşeceğime kazanmayayım, kuru ekmek kemireyim daha iyi.