Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
Tuncay turşucu yu severim, ama geleceğe dönük projeksiyon yapamıyor, anı değerlendiriyor maalesef.... Ereğli çok iyi bilanço diyor, ama hedefimi 14 Den 11 e revize edeceğim diyor... uluslararası piyasalarda Demir Çelik sektörüne gelen satışlardan hiç bahsetmiyor, habersiz değildir inşallah.

Değerleme yaparken bize benzer ülkelerdeki benzer firma çarpanlarına da bakılmalı. Bu konuda eksik bence tt.

Hepsi bir yana uzun vade için sasa önermekten vazgeçemedi. Hem de bu fiyatlardan hangi cesaret ile öneriyor... kağıt 2,5 yılda 20 kat gitmiş...kağıdı götüren iyi götürmüş, pazarlamasını da çok iyi yapıyor... 2020 de 1 milyar euro satış vs bence hayal tacirliği.
Yazdıklarınıza katılıyorum ara ara aracı kurum çalışanları popüler oluyor.Bir ara belgin maviş meşhurdu otokar hissem vardı sürekli hisseyi överdi bizde sazan gibi takip ederdik.Takaslara bakınca biz hisse alırken çalıştığı aracı kurum satış yapıyormuş sonradan fark ettim o gün bu gündür güvenmem aracı kurum çalışanlarına.Küçük yatırımcı için en sağlam yorum yapan iki kişi tanırım yaşar erdinç ve halil buhur geri kalanı boş verin.Tofaş yorumum işleri pek parlak değil.Iç pazardaki daralma ve italyadaki belirsizlik hisseyi ciddi anlamda etkiliyor.Önümüzdeki hafta fabrika bir hafta üretime ara veriyor kapa bildiridimi bilmiyorum.2019 hedefleri önceki yıllara göre daha düşük.Üretim adetlerinde %30-40 azalma olacak.Kar marjları düşüyor.Amacım hisseyi kötülemek değil kısa vade ve orta vade yatırım yapacak arkadaşları bilgilendirmek.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.