Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
Bakab'ın kullandığı hammadde polietilen ve polypropilen. Bakab ağırlıklı olarak kendi şirketlerinden yani Polibak ile Bareks'ten alıyor. Durdo ile Bakab çok farklı. Bakab'ın kağıt veya karton üretimi yok diye biliyorum.Ben b2bpolymers sitesinden takip ediyorum.

Ayrıca hisse fiyatı endekse göre geride kaldı. Hiç iyi bilanço beklentisi olan bir hisse gibi hareket etmiyor.
Durdo hammaddeyi kartonsandan aldığını topikten duymuştum..onun dışında hangi maddeyi kullanıyor ? döviz bazlı mı alıyor ? bilmiyorum..durdonun kullandığı hammaddeyi bakap da kullanıyor olmalı diye düşünüyorum...çünkü ikisi de baskı ve ambalaj...stok konuları hakkında şirkete bazı sorular sormak istiyorum ama bilanço vakti olduğu için çok ketumlar...kolay kolay bilgi vermiyorlar...

durdonun hammadde ve stok konularını iyicene araştırmak istiyorum...bunun için şirketin de bize bilgi vermesi lazım...

bakapın durgunluğuna ise bence aldanmamak lazım...her halükarda iyi bilanço açıklayacak...güzel bir çıkış beklentim var..yalnız elimde bakap hiç yoktur...şu anda durdoya odaklandım...durdodan beklentilerim büyüktür...durdo güzel bir bilanço açıklayıp ederine giderse ve bende o sırada satacak olursam almayı düşündüğüm ilk hisselerden biridir bakap...

ben bakaba da durdoya da başarılar diliyorum..