Sayfa 256/343 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Sn yarımada, mal pazarlamaya calisiyorsun diyorsunuz bana, bunu cok kibar soylemişsiniz. ben 7 yıldr bu hissedeyim dün gelip mal alıp bugun satmaya calisacak biri olsam bakab gibi dar sıg bir tahtada olmam.. buna cüret etmem.
    yine de sizin istatistiklerinize istinaden bir süre yazmayayım , ben sık yazdım diye düşmesin hisse... (devamlı al sat yapma konusu dogrudur.. yarın düşerse alırım cıkarsa satarım mesela.. ancak elimdeki uzun vadeli tuttuklarımı 2.5x dan vermek icin tutmuyorum)

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by dermite Yazıyı Oku
    11 mart'a 27 işgünü kaldı...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    geçen yıl 19 şubatta vergi dairesi gelir tablosu yollamış...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. *

ANA SAYFA

GÜNDEM

PİYASALAR

ŞİRKET HABERLERİ

HABERLER

BİLANÇO ANALİZİ

EKONOMİ SÖZLÜĞÜ

Ana Sayfa**GÜNDEM**BAK Ambalaj Yatırım Teşvik Belgesi Aldı

GÜNDEM

ŞİRKET HABERLERİ

BAK Ambalaj Yatırım Teşvik Belgesi Aldı

19 Ekim 2016*

683

BAK Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ’nin (BAKAB) konu ile ilgili olarak Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği yazılı açıklama aşağıda yer almaktadır;

“01.02.2016 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamasında belirttiği üzere şirketimiz 2018 Yılı sonuna kadar 30 Milyon Euro tutarında yatırım yapacaktır. Bu yatırımlar kapsamında 123632 no’lu 28.03.2019 tarihine kadar geçerli 42.157.781 TL tutarında KDV istisnası ve gümrük muafiyetini kapsayan yatırım teşvik belgesi alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Tam 3 yıl geçmiş nerede 30 milyon Euro yatırım ne oldu acaba 30 milyon Euro bugün piyasa değerinden fazla ah yalan Dünya zaman akıp geçiyor

Sektör cok karlı ....uzun vadelı vizyonu olmadıgından yandaş sırketlrre para aktarmak için yatırım açıklıyor surekli aksı olsaydı son 10 yılda 100 mılyon dolarlık yatırım yaptı piyasa degerı cok daha fazla olurdu...inşaat tahut sırket tank yapıyor adı solvent tesısı oluyor dunya maliyetı var halbukı ederı fuel oll tankı kafar neyse ky yı heder eden zıhnıyet te aynı kaderı taşıyacak ytd

6.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Sektör cok karlı ....uzun vadelı vizyonu olmadıgından yandaş sırketlrre para aktarmak için yatırım açıklıyor surekli aksı olsaydı son 10 yılda 100 mılyon dolarlık yatırım yaptı piyasa degerı cok daha fazla olurdu...inşaat tahut sırket tank yapıyor adı solvent tesısı oluyor dunya maliyetı var halbukı ederı fuel oll tankı kafar neyse ky yı heder eden zıhnıyet te aynı kaderı taşıyacak ytd
    Malasef kurumsallık mı desek yoksa başka bir şey mi ondan hiç yok bizim BIST şirketlerimiz de niye halka açılmışlar hiç anlamıyorum

7.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Daha önce de dediğim gibi son iki yıldır alavere dalavere işlerini azalttı. 2016 yılına kadar çok fena para aktarımı ve üçkağıt vardı. Şimdi ciddi şaibeli bir tek Bak-Net' e ödediği para kaldı. Onun dışında önemli bir aktarım gözükmüyor.

Bundan sonrasını dikkatle takip etmek lazım. Ben tekrar eski düşünce tarzına döneceğini sanmıyorum.

8. Aldığına pişman olup vermek isteyen %2 aşağıya vermek zorunda kalıyor hiç alış yok kademelerde malasef

Sayfa 256/343 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •