Originally Posted by
Badi
Yahu traderlik kim ben kimimim.ben bir ky yim.gördüðüm doðrularý takdir eder,yanlýþlarý sonuna kadar eleþtiririm.Bunlarda benim fikir özgürlüðüm.Benim yanlýþým olursada baþkalarý eleþtirir.Doðruluðuna yanlýþlýðýna okuyan karar verir.sonuç olarak.herkez kendi bilir.

Originally Posted by
whiningman
Birbirinize whatsup dan yazsaniz cok mutlu olacagim.Bu nedirya sazi almis birbirinize sallayip duruyorsunuz. Yeter...! hatta en az 5-6 ay yazmayin lutfen buraya kafam kaldirmiyor sesinizi
Sayýn Badi sanalda karton trader dediðim sen deðilsin.Onu buradaki yazdýklarý ile reelde yaptýklarý uzaktan yakýndan alakasý olmadýðýný net bildiklerim için yazdým.Hey Allah'ým ya.Bak bir kez daha net olarak yazýyorum senin reelde kim olduðunu bilmiyorum.Benim yazdýðým herþeyin adresi belli burada boþ yere alýnganlýk yapma artýk.Biraz daha böyle herþeye muhataplarý susarken sen atlarsan benimde aklýma baþka þeyler gelecek en sonunda hiç aklýmda yokken getireceksin bunu.Harbiden artýk alttaki imzamý Badi bu yazý sana hitaben deðil diye deðiþtirteceksin bana en sonunda.
Sayýn Whiningman burada ömrümüzü yediði yetmedi wp de tam mý yesin.Ben ona hiç sallamadým bu topicde.Ona sýra gelmez çünkü.Ben zaten onun sayesinde tahtada cirit atanlar buralarda da cirit atarken kimse kusurabakmasýn daha fazla hakaret iþitemeyeceðim.Yoksa yazsýn çizzin özgürce takýlsýn bana ne umrumda mý?Bizi katmasýn yazýlarýna her iki cümlede bir gerisi zerre umrumda deðil.Deðil 6 ay 6 yýl görünmez olurum.Hatta hiç görünmem.Benim için sýkýntý deðil.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri