Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
Haklısınız, geçen Ağustostaki gibi bir zıplama ihtimali düşük. 5.17-5.50 bandında hane halkı epeyi dolar topladı. Bu seviyelerden kar satışı yapmaya başladılar, olası 6.00-6.30 arası hareketlerde kar satışları hızlanır. Ancak kar satışları aşağı doğru bir inişi değil, doların kontrollü artışını getirir.

Hükümet büyük hatlar yapmadığı ve Batı ile köprüleri atmadığı sürece dolar kuru enflasyon + yıllık % 5-6 artışla yoluna devam eder. Kurdaki yıllık % 5-6'lık artış da verilmeyen reel faizin telafisidir.
Agustos ayinda ki kur sokunun tamamen dis kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Simdi cok daha ciddi sorunlar var ancak kur sakin bir seyir izliyor. Bana kalirsa o kur sicramasi planlanmisti.

Ne var ki bu ulke insani 7.20 li rakamlari gordugu icin zihninde hep bu rakam olacak ve hep daha yukarisini hedefleyecek, ancak bu kolay olmayacaktir. Bu yil icin 6.30 6.50 arasi bir kapanis makuldur bana gore. Kimse de itiraz etmez. Bize zaten giren girmis. [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.