Sayfa 363/946 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Reis in has adamlarında Mert Yılmaz biraz önce "İstanbul seçimleri yenilenecek" diye video paylaştı
    Ben sevgi ve saygılarımı sundum kendisine...
    İki kelam saygı ve sevginizi siz de sunun isterseniz...

İstanbul seçimleri yenilenirse dolar ın kaç lira olacağı mevzuuna girmiyorum bile...

saygılar/başarılar

Twitter da bir cok ekonomist takip ederim, kendisi nadir olsa da takip etmediklerimden. Kanim isinmadi bu adama ve ekonomist olarakta bugune kadar da ne bir analizini, makalesini gormus degilim.

Takip edenler niye eder bilmiyorum.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Açık konuşmak gerekirse herkes yok seçim bitti yok tekrarlanmasına kimse cesaret edemez vs binlerce şey yazıldı.. benim görüşümde tekrar edileceği yönünde.. çünkü ekonomi zaten bitik.. tekrarında ekonomiye etkisi olmayacak, kötüyse sadece daha kötü olur.. ama ist yi tekrar kazanma şansını bırakacaklarını sanmıyorum..
    Akp icin cok buyuk risk secimi tekrarlatmak. Boyle bir hamle yaparsa Imamoglu nun cumhurbaskanligini altin tepside sunmus olurlar.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    5.95-6.17-6.47 gibi dirençlere gelip,bu dirençlere geldiğinde ciddi bir silkeleme bekleyen var mı? Varsa hangi seviye ve ne kadarlık bir silkeleme öngörüyorsunuz?
    Ben 5.97 uzerinde 6.30 hedefliyorum hizlica ama 6.30 uzerinin asilmasini simdilik pek mumkun gormuyorum.

4. https://www.paraanaliz.com/2019/ekon...cak-33188/amp/

Faiz artırımı beklenmekte

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Akp icin cok buyuk risk secimi tekrarlatmak. Boyle bir hamle yaparsa Imamoglu nun cumhurbaskanligini altin tepside sunmus olurlar.

4.5 senede çok şey değişir.. imamoglu faktörünü düşünürler elbet ama majör bir faktör değil..yani bugünün problemi değil.. şu anda eğer seçimleri tekrarlatmak kendi amaçları için uygunsa bunu zorlarlar..nitekim tam da bunu yapıyorlar.. 4.5 sene sonraki seçimlere daha var.. a.k.p adım adım planlarını sinsice işleme koyar.. belki bir sonraki seçimde hdp ile ittifak kurar.. ama şu anda finansman önemli.. belediyeler sağmal inek onlar için..medya gücü ile şeytanı melek gösterme gücü var adamlarda..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ben 5.97 uzerinde 6.30 hedefliyorum hizlica ama 6.30 uzerinin asilmasini simdilik pek mumkun gormuyorum.

Haklısınız, geçen Ağustostaki gibi bir zıplama ihtimali düşük. 5.17-5.50 bandında hane halkı epeyi dolar topladı. 5.80-5.90 seviyelerinden kar satışı yapmaya başladılar, olası 6.00-6.30 arası hareketlerde kar satışları hızlanır. Ancak kar satışları doların aşağılara sarkmasına değil, artışın kontrollü olmasına neden olur.

Hükümet büyük hatlar yapmadığı ve Batı ile köprüleri atmadığı sürece dolar kuru enflasyon + yıllık % 5-6 artışla yoluna devam eder. Kurdaki yıllık % 5-6'lık artış da verilmeyen reel faizin telafisidir.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    4.5 senede çok şey değişir.. imamoglu faktörünü düşünürler elbet ama majör bir faktör değil..yani bugünün problemi değil.. şu anda eğer seçimleri tekrarlatmak kendi amaçları için uygunsa bunu zorlarlar..nitekim tam da bunu yapıyorlar.. 4.5 sene sonraki seçimlere daha var.. a.k.p adım adım planlarını sinsice işleme koyar.. belki bir sonraki seçimde hdp ile ittifak kurar.. ama şu anda finansman önemli.. belediyeler sağmal inek onlar için..medya gücü ile şeytanı melek gösterme gücü var adamlarda..
    Sen bu ulkenin 4.5 yil secimsiz gecirebilecegine inaniyor musun. Akp nin en buyuk can simididir secimler. Boylelikle sorunlar otelenir ve asil gundem degistirilmis olur

Bu ulkede 4.5 yil secim olmasin millet birbirini yer. [emoji3]

8. Burayı okuyunca huzur buluyorum, diyorum ki bir tek ben mi bu gerçekleri görüyorum yoksa bunlar halisünasyon mu...aslinda bunlar gerçek olması çok ama çok üzücü ama insanların gerçekleri görmesi de beni mutlu ediyor bu da bu yanlışların düzelmesi için bir ön adım...ama bu freni patlamış kamyon ne kadar zarara uğratırsa bize o denli zarar verecek...inşallah en az zararla vatanımız bu sıkıntıları atlatır

Sayfa 363/946 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •