Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
bağfasın en iyi bilançoları genelikle mevsimsellik nedeniyle ilk çeyreklerdir...ilk çeyreklerde çiftçiler topraklarını sürüp gübresini kullanıyor...sonraki çeyreklerde ise satışlar genelikle daha cılızdır..

yalnız yapılan ve yapılmak üzere olan ihracat bağlantıları ( paylaşılan videoda patron iki ülkede de önümüzdeki günlerde büyük bir ihtimalle satış anlaşmaları yapacağız diyordu ) ile tonaş olarak bağfas eski günlerine dönmek üzeredir...

iç piyasalarda ise krizin etkileri fazlası ile hissediliyor...çiftçinin ekonomik durumu nedeniyle ne doğru dürüst traktör alabiliyor neden gübre...yalnız fazla üretim için gübre şart...çiftçi de mecbur bunu kullanacak..bu durum da satışlar ister istemez canlandıracaktır...

dövizin düşüyor olması da bağfas için avantajdır...kısacası bağfasta en kötü günler bana göre geride kalmıştır...tabi s400 konusu çok da alevlenip dovizi çok da fırlatmaması şartı ile...çünkü döviz borcu gerçekten de çok fazla...döviz bağfas için hayati önemdedir...

diğer faktörler olan ihracat ve yurtiçi satışlarınde ise canlanmalar var...bağfas sevenler için bana göre buraları kademeli alımlar için uygun yerlerdir...özelikle de 4,75-5,50 aralıkları...biliyorum bağfas hayranları var ve bunlar bir şekilde almak istiyorlar..

neyse dostlar ben hepimize başarılar diliyorum..
Keko Hocam boya şirketlerinde de en cılız ilk çeyrektir ama Marshall ilk çeyrek bilançosu çok iyi geldi, konu hakkında yorumun?