Originally Posted by
tuyocu
Sayýn keko bende eski kaðýdým olan bagfaþý yeni aldým. Sayýn MR&MRS nin dikkat çekmesiyle takibime takýldý yeniden ve almayý uygun gördüm, bundan sonra yavaþ yavaþ toparlar diye düþünüyorum. Daha kimselerin dikkatini pek çekmemiþ, takipçi sayýsý aylardýr girdiðim zaman bir tek kendimi görüyordum, siz buranýn reytingini artiracaksiniz heralde,,,
benim girdiðim kaðýtlarý reytingi otomatikman artýyor...çünkü bize deðer veren yatýrýmcý arkadaþlar çok...bizde elimizden gelinceye kadar ne gördüysek onu söylüyoruz...bilgi ve tecrübelerimiz bize ne söylüyorsa biz de onlarý paylaþýyoruz...baðfas geçmiþte karýnýn yarýsýný yatýrýmcýsý ile paylaþýrdý (ben geçmiþte hiç almadýðým için videodan öðrendim....
) çok iyi de karlar açýklardý...herkes ona kral derdi...o vakitler baðfas ve brisa çok meþhurdular...ama þu anda ikisi de çok kötü durumdalar...
ama baðfasta artýk tünelin sonunda ýþýk görünmeye baþladý...sabýrlý olanlar için bana göre artýk kademeli alýþlar yapýlabilir...tek risk s400 meselesi yüzünde dolarýn aþýrý çýkmasýdýr...diðer olumsuzluklar ise önümüzdeki zaman sürecinde çözülecektir..
üretim artýk artýyor ,ihracat da artýyor...bunlar ilk olumlu haberlerdir...devamýnýn geleceðine inanýyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri