Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4518 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. https://www.youtube.com/watch?v=_ezgglRFgYw
    yeni tesisi yüzde 90 kapasite ile çalıştıracağız diyor, Bir Alman firması ile 200.000 ton anlaşma yaptık diyor.. 20 milyon Euro.. ilk üç ayda üretimle eski günlere dönüyoruz diyor.. 2019 eski Bağfaş ı aratmayacak diyor.. Mr. GENCER..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=_ezgglRFgYw
    yeni tesisi yüzde 90 kapasite ile çalıştıracağız diyor, Bir Alman firması ile 200.000 ton anlaşma yaptık diyor.. 20 milyon Euro.. ilk üç ayda üretimle eski günlere dönüyoruz diyor.. 2019 eski Bağfaş ı aratmayacak diyor.. Mr. GENCER..
    teşekkür ederiz 8 nisanda yayınlamış bu....

konuşmasının ilk 3 dk sını ben zaten 3 nisanda kendi yorumumla bu sayfada paylaşmıştım
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

3. sizin bahsettiğiniz Bloomberg de ki konuşma.. Bu EKOTÜRK de ki konuşma daha açıklayıcı.. Her detayı anlatmış.. Almanlarla yaşadığı sıkıntıyı, bürokrasiyi, kur riskini ve ilk üç aydaki faaliyeti. faaliyet konusunda ketum. ama üretim yönünde kapasite dolu diyor.. demek ki tesisdeki sorunlar giderilmiş, hem de kendi mühendislik faaliyetlerimizle diyor... Baca gazı konusunda da iyi espri yaptı ama...
     Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    teşekkür ederiz 8 nisanda yayınlamış bu....

konuşmasının ilk 3 dk sını ben zaten 3 nisanda kendi yorumumla bu sayfada paylaşmıştım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    sizin bahsettiğiniz Bloomberg de ki konuşma.. Bu EKOTÜRK de ki konuşma daha açıklayıcı.. Her detayı anlatmış.. Almanlarla yaşadığı sıkıntıyı, bürokrasiyi, kur riskini ve ilk üç aydaki faaliyeti. faaliyet konusunda ketum. ama üretim yönünde kapasite dolu diyor.. demek ki tesisdeki sorunlar giderilmiş, hem de kendi mühendislik faaliyetlerimizle diyor... Baca gazı konusunda da iyi espri yaptı ama...
    Bu sefer iyi hazırlanmış konuşmaya ...
    Rekabet kurulunu ayak üstü ört pas etti
    :

5.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Bu sefer iyi hazırlanmış konuşmaya ...
    Rekabet kurulunu ayak üstü ört pas etti
    Bende konuşmayı dinledim. Alınan siparişler gayet guzel. Hisse içinde olumlu.
    Ancak burada birkaç temel sorun var.
    1.Kasada para yok. Ve her yıl 6 ayda bir olmak üzere toplamda 100 trilyon TL yani (15 milyon euro) borç ödemesi.
    2.Bu borcun yanında yaklaşık 155 trilyon tahkimden gelen borç..belirsizlik
    3.Euro yani kur riski bir şekilde çözümlenmesi yoksa uzun seneler diken üstünde gider gelir.(yani yeniden yapılandırma, hegde vs)

Bu borçları cevirebilirse özellikle satışların en iyi oldugu ilk çeyrek iyi gelirse tekrar değerlendiririm. Bol kazançlar...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Bende konuşmayı dinledim. Alınan siparişler gayet guzel. Hisse içinde olumlu.
    Ancak burada birkaç temel sorun var.
    1.Kasada para yok. Ve her yıl 6 ayda bir olmak üzere toplamda 100 trilyon TL yani (15 milyon euro) borç ödemesi.
    2.Bu borcun yanında yaklaşık 155 trilyon tahkimden gelen borç..belirsizlik
    3.Euro yani kur riski bir şekilde çözümlenmesi yoksa uzun seneler diken üstünde gider gelir.(yani yeniden yapılandırma, hegde vs)

Bu borçları cevirebilirse özellikle satışların en iyi oldugu ilk çeyrek iyi gelirse tekrar değerlendiririm. Bol kazançlar...
    Temelini siz daha iyi bilirsiniz üstat
    Lakin ocakta ikramiyeler yatmış çalışanların.... vede geçen cuma da bu 3 aylık diğer ikramiyeler de yatmış çalışanların.....ne desem bilemedim şimdi...
    :

7.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Temelini siz daha iyi bilirsiniz üstat
    Lakin ocakta ikramiyeler yatmış çalışanların.... vede geçen cuma da bu 3 aylık diğer ikramiyeler de yatmış çalışanların.....ne desem bilemedim şimdi...
    Estağfurullah....ben sadece bir şeyleri hatırlatıyorum..tabiki herşey bir anda duzelmez...hep iyi görürsek kaybederiz. İyinin yani da birde gerçekleri görmek lazım...
    ancak tekrar söylüyorum burada bir değişim ve yeniden toparlanma var.
    Bu güzel isaret.
    Bu güzelliğin yanında çok yüksek yaklaşık 900 trilyon gibi devasa bir borç var...
    kurda yaşanacak bir atak tüm bu güzel havayı bir anda tersine çevirir.
    Burada şirket kendini hiç savunmamıs. Resmen uyumuş.

200 trilyonluk borç suya sabuna dokunmadan bir anda tahkimle 900 trilyona dayandı...
    Neyse inşallah çok daha iyi yerlere gelecek...
    yeterli ky bakış açıları değissin.bol kazançlar..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

https://www.youtube.com/watch?v=_ezgglRFgYw
    bu videoda çok değerli bilgiler var...ihracat bağlantı görüşmelerinin iki ülkede gerçekleştiğini ve büyük bir ihtimalle olumlu sonuçlanacağını söylüyorlar..ayrıca önceki tonaş bazında eski bağfasın üretiminin bu yıl yakalanacağı söylenmektedir...

yatırım finansmanında kullanılan euro borcunun sadece %3 faiz ile borçlandığını söylemektedir...aslında çok uygun bir faiz ile borçlanmışlar..ama şansızlık ki ülkemizde kriz oluştu ve döviz çok aşırı çıktı...

bu videoyu ben şu anda ikinci defadır dinliyorum..çok değerli bilgiler var..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •