Malumbaşlıkta USD 5,63 e geldi diye ne senaryolar yazıyorlar, allahım.. Okurken yoruldum..

Ne yalan söyleyeyim yarın sabah saat 9;00 da 5,60 TL den satışa vereceğim 5,51 TL den aldığım USD ları... 5,71 e kadar hepsini satacağım... Buraya not olsun...

Çünkü 5,6125 direnç hala geçilemedi.. 5,61 üzerinde en az 3 iş günü kapanış yapılmalı ki 5,71 direnç olsun...

Lakin, ne senaryolar Somali de ki Aididinin katliamlarından Fed e, Fed den Mit'e, Mitten Güney Afrikaya, G.Afrkidan Trump'a, Trump'dan Suudi Arabistan'a, Suud lardan Londra piyasalarına, Londradan Türkiyedeki pazardaki fındık, fıstık fiyatlarına, bizim fındıktan, TL ye, TL'den USD'a USD dow'a oradan gezegenlerdeki altınlara yıldızlara ve galaksilere bağlanan ve ben okurken yorulduğum bir ara ben neredeyim hangi başlıkta idim; USD kaç TL oldu diye kaybettiğim anlar...

Pes yahu.. Altı üstü USD 5,55 TL den 5,61 e geldi ve şu an 5,58 TL de....

Sanırsın Ay dan göktaşı düştü....

Harbiden ne içiyorsunuz da o başlıkta yazı yazıyorsunuz yahu!

Birisi altın çöp diyor, öbürü petrolü yakarsan duman olur diyor, diğeri de USD ı yakarsan kül olur diyor...

Sonra birisi de çıkıyor bunları yazanları samimiyetlerinden dolayı tebrik ediyor, bravo çok dürüstsünüz, hayatım da bu başlıktakiler kadar dürüstünü bulamadım diyor... Malum kişiler ise geçen sene Ağustos USD 7,20 TL de iken; bir ay sonra yani Eylül 2018 de USD 12 TL olacak diyenler.

Yemin ederim onların içtiklerinden bende içmek bu kafaya sahip olmak isterdim...

Arkadaş

100gr altın almış, sanırsın tüm altın madenleri onun!

Yada ne bileyim 5,000 USD almış USD ı yarın sabah 12 TL yapıyor...

Yada hisse satmış Arjantin yüzünde yarın sabahki açılışı 80,000 olarak tahmin ediyor...

Beynimi yakmamak adına 3 sayfada bunları okudum, daha 50 sayfa filan vardı en son Hindistan Pakistan çatışması ile ilgili buna bağlı USD/TRY yorumu gelince akıl sağlığımı korumak amacı ile okumayı bıraktım...

Altı üstü USD 5,55 den 5,63 oldu şimdi de 5,58 e geldi yahu... 5,6125 üzeri kapanış yapmaya çalışıyor, o kadar...

Azıcık dinlenin bence....

Fazla ekran sendromu bunlar ve hiç sağlıklı değil.

5,69 TL den 5,35 TL ye gelirse komple uçacaklar ve geri gelemeyecekler... Ondan korkuyorum....