Alıntı Originally Posted by zırıltı Yazıyı Oku
Burada karadumana laf atanlara bakiyom amaç sadece karalamak olduğunu farkettim yoksa reelde zaten karadumanin fikrrine ters insanlar .
Mesela merrsedec yıllarca karadumana yahu bırak bu hisseden cacık olmaz insanlara gaz verme gibi ifadelerle yazmış .yani hiçbir zaman Karaduman in sözlerini onaylamamis.
Diğer Suat oda aynı yahu bu iki kisiide karadumla hisse işlem görürken zaten tam ters gorustelermis.
Şimdi kalkmış sırf baskı iciin hakkımızı sana helal etmiyoz diye yazmışlar.Siz ona hiç uymamisinizki hep tersi yazmisiniz
Azıcık inandırıcı olun karadumanin hiçbir sözüyle hareket etmediğiniz açık net .geçmiş yazilarinizdan rahatça anlaşılıyor .
Sanki Karaduman işlerin buraya gelmesini istermiydi.karaduman bildiğini içinden gelenleri yazmış .sizlerinde onun tam zıttı yazılar yazmisiniz ama nedense hisseyi sürekli kotulemenize rağmen hissede durmuşunuz.Açık ve net ikinizde ayni.
Karaduman moralini bozma kardeşim .Allah hakkı hak etsin.Başta SPK bu tezgahı kurup isletenlere hakkımız haram olsun.
Ben asla karadumani dinlemedimki onu dinleseydim ciddi zararla cikardim bundan.benim ona kizmamin sebebi insanlari yanlis yonlendirmesi hayel peres umutlar vermesiydi.kac kisinin kanina girdi.hic baktinmi?

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi