-
Bilmediğim için yanlış anladım o zaman pardon. Ama bu aralar moralim bozuk. Daha önce başka bir yere yazmıştım, hisse seçerken 30, 50, 100 olmasına bakmadan markalasmis, üretim yapan firmalara girmeye çalışıyorum. Çocukça ama gördüğü fiyatlara tekrar gelir mantığıyla yatırım yapıyorum. Ama hep sanssizliklar oluyor. Pgsus 20.xx lerden alıyorum. Rus uçağı düşürülüyor. 11.xx leke düşüyor. Ordan da alıyorum 24.xx lere geliyor vedalasiyorum, şimdi 77.xx lerde. Kimse neden oralarda bilmiyor. 3. Havalarını etkisi konuşuluyordu ama bu kadarı 24.xx lerde asla dusunulmuyordu.
En büyük zararım pnsut yüzünden oldu. En az 2 sene bekledim. 12.xx lerden aldım, 6.9x seviyelerine kadar indi rahip muhabbeti yüzünden. 7.xx lerden de topladım ama 9.xx lerde barış pinarinda ciktim. Şimdi 14.9x lerde. Artık sinirlerim bozuldu. Dolar bazlı inceliyorum, bilançoları bakıyorum, hikayelerine yatırımlarına ihalelerine bakmaya çalışıyorum. Kendimce uzun vadede kalmaya çalışıyorum yüksek kar marji olacak hedef fiyatlar belirliyorum ama bir uğursuzluk var. Uzun süre sabredip, saçma bir yerden çıkınca bana inat ucup gidiyorlar. Etrafımda altın alır gibi hisse alan adamlar var. Gitmiş yazılım firması almış, iki günde %25 kazandı ve gitti. Moralim çok bozuldu. Bir kere de üçüncü olamanin, güçlü bir firmaya girmenin faydasını göreyim ya!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri