-
Şirketin aleyhine bir dava ile ilgili şu ana kadar bir özel durum açıklaması yapılmadı. Bildiğimiz kadarıyla printaşta sonuç hakkında beklentim benim olumlu yönde bazı arkadaşlarımız karamsar. Mahkeme olsa hepinizi orada görmek istiyorum derken hakim ortak konumuna gelemediyse oya ihtiyacı vardır veya şirketin menfaatleri ile ilgili önemli bir karar görüşülecek olabilir. Bizle ilgili bir sonuç şirketin bünyesinde ne değiştirebilir bilmiyorum o gün için fazla bir seçeneğimiz olduğunu düşünmüyorum. Sona doğru yaklaştığımız ve gidişatımız bir karar alınacağı yönünde bu beklentim olumlu yönde şirket iflas etmediğine göre blançolar kanunların ön gördüğü sürelerin bitiminde açıklanacaktır şirket kardamı zarardamı alacağımı borcumu var ortaya çıkacaktır kim ne derse desin son sözü spk söyler kota döndürmezse blançoları açıklayıp ayrılma hakkın kullandırır bir çok seçenek var kanun kapsamından çıkma şirketin feshi tasfiyesi birleşmesi bölünmesi mahkeme neden yapılıyor onu bi görsek bu yakınlarda açıklanacağı beklentisi var bakalım neler olacak.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri