Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
Nakit kalmadığı için bugün dolar portföyümden bozup borsaya ekleme yaptım ve ne buldumsa aldım, halkbank dahil beş büyük bankaya pay ettim, hadi bakalım acele ettiysek de sağlık olsun bekleriz biraz halkbank eğitti bizi bekleyebiliyoruz uzun süre.
Dün aldıklarımı küçük karlarla boşalttım olduğu gibi, iki günlük işlem hacmim portföyümün büyüklüğü kadar oldu, aracı kurum da kazansın biraz. Çok riske girmiştim nakite döndüm biraz sağı solu belli olmaz bir gün nefeslendirip yine basabilirler.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
Borsada herkes yaptirim yapmiyor. Iki yonlu de kazaniliyor, yani hem yukari, hem asagi. Boyle zamanlarda bir cok element ortaya cikar firsatlardan yararlanmak isteyen. Hisselerin dusecegi bellidir, alici gelmeyecegi asikardir. Adam verip daha asagidan yerine koymaya calisir. Islem yaptigimiz tahtalarda bu hep boyle. Her gun.
Bunu ben de yapıyorum, özellikle halkbankta. Eldeki hisselerin turşusunu kuracak halim yok batıklar zaten yerine koyamazsam da zararı realize etmiş olurum zaten çıkma fırsatı arıyorum. Daha alttan yerine koyamadığım da olmadı sağolsun ne zaman sattıysam altından yerine koydurdu.