Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
Yazıda ilk gözüme çarpan ben sisteme uyarım problem değil oldu. Bunu ilk seferde başarabilen kimse oldugunu sanmıyorum. Erhan dedi dersin. Mutlaka mudahle edeceksın ya kardan erken cıkacaksın yada karı kacıracaksın. Yada zararda fişi çekeceksin. Mutlaka en az bir tanesi yaşanacak. Bu konuda büyük konuşuyorum.

Zarar riskine ne kadar alışıksınız. 100,000 TL par akoydugunuzu varsayalım yaklaşık 70 Bin tl sini kaybedecek sistem hemde 1 ayda fişi çekmeyeceksin doğru mu anladım ?

Bunu yapan sistem aynı zmanada yıllık ortalama %50 kazandırıyor.

Uyar mı mesela size ?
Problem değil derken yani o kadar riski zamanında çoğu kez göze alıp kaybettiğim için artık o pskolojiyi yendiğime inanıyorum. %50 kazandıran sistem olursa neden uymasın bana uyar. 1 ay fişini çekmeden deneyeceğim, başlangıç için 1 lot ile 5.000 TL sermaye ile gerçek testlere başlayacağım, para yönetimine ilişkin önceki sayfalarda olan yazılarınızı not almıştım, sonuçta bu sizin bir stratejiniz, ilerleyen dönemlerde belki biraz daha açıklama yaparsınız belki, bu stratejinin mantığını biraz daha anlayabilirsem onuda eklemeyi düşünüyorum.