Yazılanları en başından itibaren okudum, değerli paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Birçok kişinin kendine ait kodlama ile yapılmış sistemleri mevcut benim merak ettiğim konu idealin çıkarmış olduğu idealgo ile kendi sistemlerini yapan ve bunlardan başarı sağlayan birileri oldu mu?

Genel itibari ile indikatörler ile yapılan kurguların başarı oranı düşük olduğu belirtilmiş, benim çok fazla bir kod bilgim yok, forumlardaki konularda paylaşılan kodlar ile bir şeyler yapmaya çalışıyorum fakat kimse kazandıran kodunu paylaşmaz zaten dolayısıyla bulduğum kodlarda çok başarılı değil.

İdealgonun içerisinde de indikatör ağırlıklı sistemler olduğu için çok başarılı sistemler çıkartamadım, çıkartan birileri varsa en azından umut olur, denemeye devam ederim diye sormak istedim.

İkinci olarak sormak istediğim şey şu, genelde hep olmuş bitmiş grafikler üzerinden sistem taramaları, optimizasyonları yapılıyor ve kurgular tasarlanıyor. İdealin oluşturduğu "Grafiklere bar veya patern ekleme" özelliğini kullanarak, grafiklere önümüzdeki günlerde nasıl barlar oluşabileceğine yönelik tahminlerde bulunup hayali barları veya paternleri ekleyerek mevcut sistemlerinizi test etmek veya optimizasyon yapsak başarı oranı artar mı? (tabi sanal bar ekleyip bu şekilde sistemler test edilebiliyor mu henüz denemedim)