Arama sonucu : 2762 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by sensitive Yazýyý Oku
    https://www.trthaber.com/haber/sagli...ir-483754.html

ABD'deki araþtýrmaya göre D vitamini eksikliði Covid-19'dan ölüm riskini artýrabilir

Raporda, araþtýrma grubu baþkaný Vadim Backman’ýn, â€Ëœ†™Analizimiz, Covid-19’a yakalanmayý engellemese de D vitamini yeterli hastalarýn ölüm oranlarýnýn yarý yarýya daha düþük olacaðýný ve komplikasyonlarý azaltabileceðini gösteriyor.’ââââââ‚ ¬Å¡¬Å¡¬â„¢ ifadelerine yer verildi.

"Þimdilik ek tedavi olarak kullanýlabilir"

Backman, Covid-19’a karþý daha savunmasýz olan Afro-Amerikalýlar ve vitamin eksikliðinin yaygýn görüldüðü yaþlý hastalar için D vitamini takviyesinin þimdilik ek tedavi olarak kullanýlabileceðini belirtti.

bu haber dün yayýnlandý. bu haberden sonra dünya borsalarýnýn çoðunda özellikle ilaç þirketlerinde büyük hareketlilik var
    çoðu yerde vitamin haplarý satýþý patlamýþ haberleri dönüyo, vitamin hapý satan þirketleri olumlu etkiler hesabý

yatýrým tavsiyesi deðildir
    al-sat-tut tavsiyesi deðildir
    bireysel fikirlerimdir, yanýlýyor olabilirim, dikkate alamayýn
    Merhaba arkadaþlar, yeni kayýt oldum görüþümü paylaþmak için ama acemi borsacýyým ve yazdýðým hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir ama bana göre ne bir defa kullanýlacak Corona ilacý ne de ondan daha çok kazandýracak bir kutuda 50-100 tane olan vitamin, bence en çok yakýn zamanda piyasaya serbest býrakýlacak olan yeni aðýz içerisinden tükürük örneði ile hýzlý ve pratik test kitleri asýl ciro ve kârý getirecek. Çünkü onlar bir kere alýp bitecek bir þey deðil, sürekli stoklanmasý ve tekrarlanmasi gerekecek gibi geliyor. Sonuçta nüfus 80 milyon, herkes 1 kutu Corona ilacý alsa 80 milyon kutu satar ama bu süreçte herkes merakýndan dahi olsa 5 test yapsa 400 milyon adet satar. Ben þahsen þuanda satýþta olsa 10 tane alýr eve koyarým, heralde ucuzda olmazlar.
    Son düzenleme : H96; 12-05-2020 saat: 22:16.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •