Sayfa 163/346 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1. Bunlar gerçekten çok güzel bilgiler, bu tür temel verileri bizlerle paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler, eldeki paranın gerçekten de dövize çevrilmiş olması denklemi değiştirir

Şirketin gayrımenkulleri ile ilgili bilgisi olan var mıdır?
    Altınizade ofisleri kendilerine ait diye biliyorum ve oldukça da değerli..

Tşk

Alıntı Originally Posted by investment34 Yazıyı Oku
    Öncelikle Herkese Selamlar
    Uzun zamandır buradayım ilk defa yazma gereği duydum ... Burada yazdığım hiçbirşeyi tartışma kavga etme birilerine üstünlük taslama niyeti ile değil bilgi paylaşmak niyeti ile yazdığımı önceden belirtmek isterim .

Öncelikle Genel Kanı Herkeste oluşan 200 milyon tl'lik kar beklentisi , ben kendi adıma 400 milyonun üzerinde bekliyorum kasadaki para usd'ye çevrildiyse ayrıca kur farkından oluşan kısım benim beklentimin içinde değil....

Pahalı olduğunu Söyleyenlere gelince Ecilc eskisi kadar ilaç işinde değil ancak 24,97 fk ile işlem görüyor deva bilançodan önce 24 küsürlerdeydi an itibari ile 13,40 selec'in f/k oranı 8,49 bu hesaba göre kıyaslanan ecilc selec fiyatında olsa yaklaşık 2 liradan işlem görecek ancak hisse an itibari ile 6 lira ..... sizce kim pahalı kim ucuz ......

rtalab'a girmiyorum bile geçtim 20 f/k ile işlem gören lokman hekimede girmiyorum ........

Arkadaşlar deva beklentinin 3 katı kar açıkladı mart'ın ortasından beri en az 20 tane tanıdık tanımadık eczacı ile görüştüm adamlar 1 yılda yaptığı ciroyu mart 15 mayıs 1 arası yaptı ayrıca şirket genel giderleri ve yakıt giderlerinde çok ciddi düşüş var .....
    usd bazında an itibari ile 1,36 usd ben kendi adıma 1,19a stopumu koydum 2 usdnin altında malımı satmam ...

Herkese bol kazançlar
    ytd..............

2. dolara çevirmiş olma ihtimlida var,son çeyrek te öyle bir durum yoktu ama olmuyacagı anlamıda gelmez,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. 7.4-9.53 allah bereket versin
    Duserse alirim
    Giderse saglik olsun

4.  Alıntı Originally Posted by investment34 Yazıyı Oku
    Uzun zamandır buradayım ilk defa yazma gereği duydum ... Burada yazdığım hiçbirşeyi tartışma kavga etme birilerine üstünlük taslama niyeti ile değil bilgi paylaşmak niyeti ile yazdığımı önceden belirtmek isterim .

Öncelikle Genel Kanı Herkeste oluşan 200 milyon tl'lik kar beklentisi , ben kendi adıma 400 milyonun üzerinde bekliyorum kasadaki para usd'ye çevrildiyse ayrıca kur farkından oluşan kısım benim beklentimin içinde değil....

Pahalı olduğunu Söyleyenlere gelince Ecilc eskisi kadar ilaç işinde değil ancak 24,97 fk ile işlem görüyor deva bilançodan önce 24 küsürlerdeydi an itibari ile 13,40 selec'in f/k oranı 8,49 bu hesaba göre kıyaslanan ecilc selec fiyatında olsa yaklaşık 2 liradan işlem görecek ancak hisse an itibari ile 6 lira ..... sizce kim pahalı kim ucuz ......

rtalab'a girmiyorum bile geçtim 20 f/k ile işlem gören lokman hekimede girmiyorum ........

Arkadaşlar deva beklentinin 3 katı kar açıkladı mart'ın ortasından beri en az 20 tane tanıdık tanımadık eczacı ile görüştüm adamlar 1 yılda yaptığı ciroyu mart 15 mayıs 1 arası yaptı ayrıca şirket genel giderleri ve yakıt giderlerinde çok ciddi düşüş var .....
    usd bazında an itibari ile 1,36 usd ben kendi adıma 1,19a stopumu koydum 2 usdnin altında malımı satmam ...

Herkese bol kazançlar
    ytd..............
    mukayese ettiğiniz iki firmayla da mukayese edilmez, ilaç ve sağlık da aynı sektör içinde görülse bile, bu firma üreten değil al satçı / dağıtıcıdır. burada baca tütmüyor, kar rakam tahmininiz de çok uçuk, gelsin tabi yok demeyiz.
    hisseyi taşıyorum.
    Son düzenleme : Nikotin-34; 13-05-2020 saat: 14:27.

5.  Alıntı Originally Posted by investment34 Yazıyı Oku

Herkese bol kazançlar
    ytd..............
    Daha önce yazmıştım ama tekrar etme gereği duyuyorum. Selec 2017 Haziran da maksimum 8 esas faaliyet karından fiyatlanmış. 2019 karına göre önümüzdeki dönem bu oranls fiyatlansa 10.5 tl ediyor hisse fiyatı. Fakat faiz oranlarının düşüklüğü + koronadan ötürü hissenin cazip hale gelmesi nedeniyle buna bir çarpan daha eklemek gerekir kanımca. Herkes hesabını buna göre yapabilir. Çarpan tabii ki yoruma açıktır. Ben 1.5 alıyorum bu sabiti.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 11 liradan alırsın tekrar
     Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Hedefim olan 9 ile 950 gerçekleşti
    Bundan sonra ayrılık vakti geldi
    Kalanlara bol kazançlar.
    8 e gelirse tekrar alırız.
    Gelmezse canı sağolsun
    Ytd
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yalnız hisseyi kötülediğini görmiyim kırarım boynuzunu. Hadi uza

8.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Hedefim olan 9 ile 950 gerçekleşti
    Bundan sonra ayrılık vakti geldi
    Kalanlara bol kazançlar.
    8 e gelirse tekrar alırız.
    Gelmezse canı sağolsun
    Ytd
    Sattığına göre artık hisseyi kötüleyip moral bozma seanslarını kesersin. Allah yolunu açık etsin...

Sayfa 163/346 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •