Originally Posted by
investment34
Öncelikle Herkese Selamlar
Uzun zamandýr buradayým ilk defa yazma gereði duydum ... Burada yazdýðým hiçbirþeyi tartýþma kavga etme birilerine üstünlük taslama niyeti ile deðil bilgi paylaþmak niyeti ile yazdýðýmý önceden belirtmek isterim .
Öncelikle Genel Kaný Herkeste oluþan 200 milyon tl'lik kar beklentisi , ben kendi adýma 400 milyonun üzerinde bekliyorum kasadaki para usd'ye çevrildiyse ayrýca kur farkýndan oluþan kýsým benim beklentimin içinde deðil....
Pahalý olduðunu Söyleyenlere gelince Ecilc eskisi kadar ilaç iþinde deðil ancak 24,97 fk ile iþlem görüyor deva bilançodan önce 24 küsürlerdeydi an itibari ile 13,40 selec'in f/k oraný 8,49 bu hesaba göre kýyaslanan ecilc selec fiyatýnda olsa yaklaþýk 2 liradan iþlem görecek ancak hisse an itibari ile 6 lira ..... sizce kim pahalý kim ucuz ......
rtalab'a girmiyorum bile geçtim 20 f/k ile iþlem gören lokman hekimede girmiyorum ........
Arkadaþlar deva beklentinin 3 katý kar açýkladý mart'ýn ortasýndan beri en az 20 tane tanýdýk tanýmadýk eczacý ile görüþtüm adamlar 1 yýlda yaptýðý ciroyu mart 15 mayýs 1 arasý yaptý ayrýca þirket genel giderleri ve yakýt giderlerinde çok ciddi düþüþ var .....
usd bazýnda an itibari ile 1,36 usd ben kendi adýma 1,19a stopumu koydum 2 usdnin altýnda malýmý satmam ...
Herkese bol kazançlar
ytd..............
Yer Ýmleri