Alıntı Originally Posted by ares_300 Yazıyı Oku
Hoşbulduk evet portföy full Konfurt ..burada yazanlar ne kadar iyi tanıyor bilmiyorum fabrikaya gidip gezen yerinde gören varmı bilmiyorum belkide sadece verilere bakarak yorum yapılıyordur.Buradaki arkadaşların yorumlarından çıkardığım sonuç Konfurt ihracat yaptığı için iyi bir firma ancak Döhlere olan borcu sebebiyle de kuşkuları üzerine çekmiş görünüyor.Corona pandemisi olmasaydı karlılığın daha iyi olacağını tahmin ediyorumdum malum Konfurt konjonktür dışı tüketim maddesi yani sadece meyve suyu konsantresi üretiyor lokanta ve restoranların kapanması iç ve diş pazarda talebi olumsuz etkileyebilir ayrıca yükselen girdi maliyetleri de karlılığı düşürecektir diye düşünüyorum [emoji848]
Avrupa'da ise kişi başına düşen yıllık ortalama meyve suyu ve nektarı tüketimi 22 litre civarındadır. Bu rakam Almanya'da 31 litre, Finlandiya ve Hollanda'da 28 litre, Avusturya ve Fransa'da 25 litredir...

Avrupa tüketmeye devam ediyor...kaldiki pandemi süresince insanlar evlere kapanıp daha da fazla tuketiyorlar ki önümüz yaz bu rakamlar dahada yukarı çıkacak..

2nci sanırım faliyet raporlarını okumuyorsunuz knfrt sadece meyve suyu üretimi yapmıyor..

3ncu olay yine faliyet raporlarına bakarak satış ağının ne kadar büyüdüğünü bu oranın %45 oldugunu görebilirsin..

Son 2 yıldır 2019 yılı dahil cirolar ortadır...

Borsa da fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme...