Sayfa 170/332 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 2653 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: KNFRT - Konfrut Gıda

1. Merhaba konfurt ailesi forma ilk mesajımı bu bölüme yazıyorum çünkü şuan elimdeki tek hisse konfurt gıda.Uzun süredir sayfayı takip ediyorum paylaşımlarınız bilgilendirici ve hisseyi çok iyi tanıdığız belli oluyor, bu yıl ilk çeyrek karı geçen senenin altında kalır mı çok merak ediyorum

2.  Alıntı Originally Posted by ares_300 Yazıyı Oku
    Merhaba konfurt ailesi forma ilk mesajımı bu bölüme yazıyorum çünkü şuan elimdeki tek hisse konfurt gıda.Uzun süredir sayfayı takip ediyorum paylaşımlarınız bilgilendirici ve hisseyi çok iyi tanıdığız belli oluyor, bu yıl ilk çeyrek karı geçen senenin altında kalır mı çok merak ediyorum
    hoşgeldin arkadaşım...
    bu sayfada ilk yazın anlaşılan ve ifadene göre ..
    peki hisseyi iyi tanıyanlardan yazılanlardan bir sonuç çıkarabildin mi ?
    ciro ve kar beklentilerinin bu dönem karlılığına ne kadar yansıyacak sence?
    portföyün madem full knfrt kumar oynamadın yatırım yaptıysan bir öngörün vardır.. ben de merak ettim..

3.  Alıntı Originally Posted by ares_300 Yazıyı Oku
    Merhaba konfurt ailesi forma ilk mesajımı bu bölüme yazıyorum çünkü şuan elimdeki tek hisse konfurt gıda.Uzun süredir sayfayı takip ediyorum paylaşımlarınız bilgilendirici ve hisseyi çok iyi tanıdığız belli oluyor, bu yıl ilk çeyrek karı geçen senenin altında kalır mı çok merak ediyorum
    Korona etkisi ile gıdanın önem kazanması ve döviz kurlarındaki artışlar nedeniyle, ihracatçı bir firma olan Konfrut'un dönem karının geçen yılın üzerinde olacağı kanaatindeyim.

4.  Alıntı Originally Posted by KAIZER Yazıyı Oku
    hoşgeldin arkadaşım...
    bu sayfada ilk yazın anlaşılan ve ifadene göre ..
    peki hisseyi iyi tanıyanlardan yazılanlardan bir sonuç çıkarabildin mi ?
    ciro ve kar beklentilerinin bu dönem karlılığına ne kadar yansıyacak sence?
    portföyün madem full knfrt kumar oynamadın yatırım yaptıysan bir öngörün vardır.. ben de merak ettim..
    Hoşbulduk evet portföy full Konfurt ..burada yazanlar ne kadar iyi tanıyor bilmiyorum fabrikaya gidip gezen yerinde gören varmı bilmiyorum belkide sadece verilere bakarak yorum yapılıyordur.Buradaki arkadaşların yorumlarından çıkardığım sonuç Konfurt ihracat yaptığı için iyi bir firma ancak Döhlere olan borcu sebebiyle de kuşkuları üzerine çekmiş görünüyor.Corona pandemisi olmasaydı karlılığın daha iyi olacağını tahmin ediyorumdum malum Konfurt konjonktür dışı tüketim maddesi yani sadece meyve suyu konsantresi üretiyor lokanta ve restoranların kapanması iç ve diş pazarda talebi olumsuz etkileyebilir ayrıca yükselen girdi maliyetleri de karlılığı düşürecektir diye düşünüyorum 🤔
    Son düzenleme : ares_300; 17-05-2020 saat: 03:20.

5.  Alıntı Originally Posted by cemmer97 Yazıyı Oku
    Korona etkisi ile gıdanın önem kazanması ve döviz kurlarındaki artışlar nedeniyle, ihracatçı bir firma olan Konfrut'un dönem karının geçen yılın üzerinde olacağı kanaatindeyim.
    Umarım haklı çıkarsanız Konfurt cirosunu ve karlılığını artırır yatırımcısını üzmez.Yorumlarınızdan hisseyi iyi tanıdığınız ve uzun zamandır taşıdığınızı düşünüyorum.Ciro tahminiyle ilgili bir yorum okumuştum Ulver size cevaben enaz 80 milyon olur üstü var altı yok yazmıştı..Ulver,Turkuaz ,Hector ,Kaizer ve sizin yorumlarınızı beğenerek okuyorum
    Son düzenleme : ares_300; 17-05-2020 saat: 03:38.

6.  Alıntı Originally Posted by ares_300 Yazıyı Oku
    Umarım haklı çıkarsanız Konfurt cirosunu ve karlılığını artırır yatırımcısını üzmez.Yorumlarınızdan hisseyi iyi tanıdığınız ve uzun zamandır taşıdığınızı düşünüyorum.Ciro tahminiyle ilgili bir yorum okumuştum Ulver size cevaben enaz 80 milyon olur üstü var altı yok yazmıştı..Ulver,Turkuaz ,Hector ,Kaizer ve sizin yorumlarınızı beğenerek okuyorum
    Berber koltuğunda adam berbere sormuş. "Saçlarım ak mı kara mı?" diye. Berber de "Önüne düşünce görürsün." demiş.Bizler de saçımızın ak mı kara mı olduğunu yakın zamanda bilançolar açıklanınca göreceğiz. Bundan ötesi sadece tahmin veya öngörü.
    Bu arada hoşgeldiniz demeyi unuttum kusura bakmayınız. Hayırlısı olsun. Umarım her şey gönlünüzce olur.

7.  Alıntı Originally Posted by cemmer97 Yazıyı Oku
    Berber koltuğunda adam berbere sormuş. "Saçlarım ak mı kara mı?" diye. Berber de "Önüne düşünce görürsün." demiş.Bizler de saçımızın ak mı kara mı olduğunu yakın zamanda bilançolar açıklanınca göreceğiz. Bundan ötesi sadece tahmin veya öngörü.
    Bu arada hoşgeldiniz demeyi unuttum kusura bakmayınız. Hayırlısı olsun. Umarım her şey gönlünüzce olur.
    size katılıyorum sncommer97 bilanço yu nasıl dizayn edeceklerini kestirmek zor,çünkü satılan malın maliyeti ve finansman giderleri ile süpriz yaparlarsa beklentileri tersyüz edebilirler ancak bu dönemin diğer dönemlerden farkını saklayamayacaklarını umuyor ve bekliyorum...tahminim..

8.  Alıntı Originally Posted by cemmer97 Yazıyı Oku
    Hoşbulduk 😊 Bilançoya kadar diğer gıda hisselerinin peşinden yükselebilir,bu hafta gıdaların haftası olacak.Geçen hafta Şirkete mail attım Bilanço tarihini sordum ama cevap vermediler 🤨

Sayfa 170/332 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •