Kim inanıyor yüzde 4.5 büyümeye.... Ocak şubat mart aylarında issizlik yüzde 13.5-14 civarıyken böyle bir büyüme olabilir mi... Kimse bunu yemiyor dostum. Enflasyon oranları ile oynanmasından belli zaten kağıt üstünde büyüdüğümüz.
En komik olanda şu;
Kanada bile 1.7 küçülmüşken, biz uçmuşuz... Kuru kuruya yandaşlık yapma dostum. Büyümede dünya lideri olacaksın, hava atmak için gerçek rakamları yanlış göstereceksin, daha coronadan önce millet işsizlikten kırılacak ve birde utanmadan vatandaştan para dileneceksin. Vallahi billahi sizlere popomla gülüyorum. Eminim ki dünyanın diğer ülkelerinin büyüme rakamları mart nisan mayıs ayına aittir.
Onuda geçtim.. Kanada hükümeti sorgusuz sualsiz herkese kişi başı 5000 dolar veriyor, evinizde oturun biz arkanızdayız diyorken 100 de 1.7 küçülüyor. Bizimkiler para toplarken ve işyerleri kapalıyken yüzde 4.5 büyüyoruz....
Sizlerin şovunuzu dizi yapıp netflix e verelim. Millet gülsün biraz ya [emoji23][emoji23][emoji23]
 Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
Türkiye nin büyümesi seni ilgilendirmiyorsa sorun yok o halde senin için.
Kapitalizm sistemi üzerinde yaşıyoruz.. herkes zengin olsa kimse iş yapmaz, herkes evinde oturur..
Garson adam, garsonluğu sevdiği için mi yapıyor? Kapitalizme ne kadar kızsak da, küfretsek de bugün geldiğimiz modern dünya kapitalizmin eseri...
Ben ülkede refah seviyesi düşük diyorum, bunu biraz daha yükseltebiliriz.. ama yüzde yüz seviyeye hiç bir ülke ulaşamaz..
Almanya dada durum böyle...
Almanya da çoğu eyalette çocuk fakirliği var, dışarıdan göründüğü gibi değil hiç bir şey..