Tes.ederim hocam
Weekend indices update:
#DAX 11715 -0.14%
#DOW 25459 -0.24%
#FTSE 6109 -0.02%
#HANGSENG 23166 -0.24%
#IGWeekendMarkets
Arkadaşlar, bir tartışma başlatmak istiyorum. Eleştirebiliriz, tartışabiliriz...
Türkiye de al-sat robotları çok moda biliyorsunuz, herkes sistem yapayım, ben ekranı izleyeyim para kazanayım peşinde?
Bu robotlar koşullarla çalışıyor, şu şunu keserse, bu bunu keserse, bilmem ne kaça gelirse...
Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir trader bu şekilde para kazanamaz.. öyle bir sistem yok...(şahsi fikrin tartışmaya açık)
Çünkü piyasanın bilindik argümanlarıyla oluşuyor...
Milyarı olan adam fabrika işini bırakır, verir 10-20 milyon dolar artık kaç paraysa, gelir kurar robotu oturduğu yerden para kazansın...
Bana al-sat sinyali üreten hele ki, viop piyasasında tek bir kişi gösterin..
Robot dediğimiz kavram, adam halk bankasını incelemiştir alım yapacaktır, tek kademeye yazmak istemez... der ki, her 1 kademe düştüğünde al. Veya her dakika başı şu kadar lot al.. veya aktiften değil her kademe de pasiften al yazar... bu tarz kullanılmasına karşı değilim, bende böyle kullanıyorum..
Diğer türlüsünde filtreleme uygulamalarıyla, hareketli hisseleri bulup, tekniğine göre işlem yapmak kazandırır...
Bütün traderlarda böyle yapıyor...
Çünkü örnek verelim thy... şubatta düşerken sat vermeyen robot var mıdır? Hayır... 2 günlük tavanda al vermeyen var mıdır hayır...
Örneğin 1 dk lık grafik çalıştaracaksınız... yüzde 5 gap açtı... sistem en tepede zaten al vermiştir... yüzde 2 geri çekildi... illa ki sistem sat verir vermeyen olmaz.... o robotu yüzde 2 geri çekilmedi sat verirse parça pinçik ederler...
Bunlar hayal satmaktan öteye gidemez bence...
Inanilmaz olaylar var amerikan baharinda her an trump i gorevden alabilirler ama borsalarinda tik yok
Gostericiler fed binasini yaksin ilk olarak surekli dow a dolar pompaliyor tek gorevi bu
Gezi olaylari cuma patlak verdi ptesi acilis 8000 puan eksi olmustu...dogal hareketti
Fed denen trilyoner yahudilerin kolesi kurum tum dogalligi isleyisin icine ediyor
Ekonomi felc virusun en cok kırdigi ulke ic savas arifrsindesin ve borsan surekli artıyor
Yer İmleri