Sayfa 342/1003 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Viop - XIX

1. Kim inanıyor yüzde 4.5 büyümeye.... Ocak şubat mart aylarında issizlik yüzde 13.5-14 civarıyken böyle bir büyüme olabilir mi... Kimse bunu yemiyor dostum. Enflasyon oranları ile oynanmasından belli zaten kağıt üstünde büyüdüğümüz.
    En komik olanda şu;
    Kanada bile 1.7 küçülmüşken, biz uçmuşuz... Kuru kuruya yandaşlık yapma dostum. Büyümede dünya lideri olacaksın, hava atmak için gerçek rakamları yanlış göstereceksin, daha coronadan önce millet işsizlikten kırılacak ve birde utanmadan vatandaştan para dileneceksin. Vallahi billahi sizlere popomla gülüyorum. Eminim ki dünyanın diğer ülkelerinin büyüme rakamları mart nisan mayıs ayına aittir.
    Onuda geçtim.. Kanada hükümeti sorgusuz sualsiz herkese kişi başı 5000 dolar veriyor, evinizde oturun biz arkanızdayız diyorken 100 de 1.7 küçülüyor. Bizimkiler para toplarken ve işyerleri kapalıyken yüzde 4.5 büyüyoruz....
    Sizlerin şovunuzu dizi yapıp netflix e verelim. Millet gülsün biraz ya [emoji23][emoji23][emoji23]
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Türkiye nin büyümesi seni ilgilendirmiyorsa sorun yok o halde senin için.
    Kapitalizm sistemi üzerinde yaşıyoruz.. herkes zengin olsa kimse iş yapmaz, herkes evinde oturur..
    Garson adam, garsonluğu sevdiği için mi yapıyor? Kapitalizme ne kadar kızsak da, küfretsek de bugün geldiğimiz modern dünya kapitalizmin eseri...
    Ben ülkede refah seviyesi düşük diyorum, bunu biraz daha yükseltebiliriz.. ama yüzde yüz seviyeye hiç bir ülke ulaşamaz..
    Almanya dada durum böyle...
    Almanya da çoğu eyalette çocuk fakirliği var, dışarıdan göründüğü gibi değil hiç bir şey..

2.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Kim inanıyor yüzde 4.5 büyümeye.... Ocak şubat mart aylarında issizlik yüzde 13.5-14 civarıyken böyle bir büyüme olabilir mi... Kimse bunu yemiyor dostum. Enflasyon oranları ile oynanmasından belli zaten kağıt üstünde büyüdüğümüz.
    En komik olanda şu;
    Kanada bile 1.7 küçülmüşken, biz uçmuşuz... Kuru kuruya yandaşlık yapma dostum. Büyümede dünya lideri olacaksın, hava atmak için gerçek rakamları yanlış göstereceksin, daha coronadan önce millet işsizlikten kırılacak ve birde utanmadan vatandaştan para dileneceksin. Vallahi billahi sizlere popomla gülüyorum. Eminim ki dünyanın diğer ülkelerinin büyüme rakamları mart nisan mayıs ayına aittir.
    Onuda geçtim.. Kanada hükümeti sorgusuz sualsiz herkese kişi başı 5000 dolar veriyor, evinizde oturun biz arkanızdayız diyorken 100 de 1.7 küçülüyor. Bizimkiler para toplarken ve işyerleri kapalıyken yüzde 4.5 büyüyoruz....
    Sizlerin şovunuzu dizi yapıp netflix e verelim. Millet gülsün biraz ya [emoji23][emoji23][emoji23]

Not:itibar puanı verilemedi,gez dolaş tekrar gel diyor sistem

3. Sizdiniz galiba geçenlerde bir sistem kurdum yapsaydım şu tarihten beri milyoner olmuşdum diyordunuz? Fail mi etti.

Sorunuza gelince Ben ağustostan beri viopda sistemime göre işlem yapıyorum memnunun getirisinden. Tabi daha 1yıl bile olmadı

YTD
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, bir tartışma başlatmak istiyorum. Eleştirebiliriz, tartışabiliriz...
    Türkiye de al-sat robotları çok moda biliyorsunuz, herkes sistem yapayım, ben ekranı izleyeyim para kazanayım peşinde?
    Bu robotlar koşullarla çalışıyor, şu şunu keserse, bu bunu keserse, bilmem ne kaça gelirse...
    Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir trader bu şekilde para kazanamaz.. öyle bir sistem yok...(şahsi fikrin tartışmaya açık)
    Çünkü piyasanın bilindik argümanlarıyla oluşuyor...
    Milyarı olan adam fabrika işini bırakır, verir 10-20 milyon dolar artık kaç paraysa, gelir kurar robotu oturduğu yerden para kazansın...
    Bana al-sat sinyali üreten hele ki, viop piyasasında tek bir kişi gösterin..
    Robot dediğimiz kavram, adam halk bankasını incelemiştir alım yapacaktır, tek kademeye yazmak istemez... der ki, her 1 kademe düştüğünde al. Veya her dakika başı şu kadar lot al.. veya aktiften değil her kademe de pasiften al yazar... bu tarz kullanılmasına karşı değilim, bende böyle kullanıyorum..
    Diğer türlüsünde filtreleme uygulamalarıyla, hareketli hisseleri bulup, tekniğine göre işlem yapmak kazandırır...
    Bütün traderlarda böyle yapıyor...
    Çünkü örnek verelim thy... şubatta düşerken sat vermeyen robot var mıdır? Hayır... 2 günlük tavanda al vermeyen var mıdır hayır...

Örneğin 1 dk lık grafik çalıştaracaksınız... yüzde 5 gap açtı... sistem en tepede zaten al vermiştir... yüzde 2 geri çekildi... illa ki sistem sat verir vermeyen olmaz.... o robotu yüzde 2 geri çekilmedi sat verirse parça pinçik ederler...

Bunlar hayal satmaktan öteye gidemez bence...

4.  Alıntı Originally Posted by veteriner hekimi Yazıyı Oku
    Ya ben "CNN masum" nerede dedim de sen bunu yazdın şimdi anlamadım. Ben sadece olaylar büyüyor yazdım. Yani insanlar her yere kusuyor kinini anlamında. Yakın gözüklerini tak moruk ;)
    Pardon kardeşim böyle gelir gelmez yekten kurum ismi felan şey ettirip yazınca seni kapital sistemin şeysi sandiydim bende
    Olabilir bizde insanık yani

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, bir tartışma başlatmak istiyorum. Eleştirebiliriz, tartışabiliriz...
    Türkiye de al-sat robotları çok moda biliyorsunuz, herkes sistem yapayım, ben ekranı izleyeyim para kazanayım peşinde?
    Bu robotlar koşullarla çalışıyor, şu şunu keserse, bu bunu keserse, bilmem ne kaça gelirse...
    Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir trader bu şekilde para kazanamaz.. öyle bir sistem yok...(şahsi fikrin tartışmaya açık)
    Çünkü piyasanın bilindik argümanlarıyla oluşuyor...
    Milyarı olan adam fabrika işini bırakır, verir 10-20 milyon dolar artık kaç paraysa, gelir kurar robotu oturduğu yerden para kazansın...
    Bana al-sat sinyali üreten hele ki, viop piyasasında tek bir kişi gösterin..
    Robot dediğimiz kavram, adam halk bankasını incelemiştir alım yapacaktır, tek kademeye yazmak istemez... der ki, her 1 kademe düştüğünde al. Veya her dakika başı şu kadar lot al.. veya aktiften değil her kademe de pasiften al yazar... bu tarz kullanılmasına karşı değilim, bende böyle kullanıyorum..
    Diğer türlüsünde filtreleme uygulamalarıyla, hareketli hisseleri bulup, tekniğine göre işlem yapmak kazandırır...
    Bütün traderlarda böyle yapıyor...
    Çünkü örnek verelim thy... şubatta düşerken sat vermeyen robot var mıdır? Hayır... 2 günlük tavanda al vermeyen var mıdır hayır...

Örneğin 1 dk lık grafik çalıştaracaksınız... yüzde 5 gap açtı... sistem en tepede zaten al vermiştir... yüzde 2 geri çekildi... illa ki sistem sat verir vermeyen olmaz.... o robotu yüzde 2 geri çekilmedi sat verirse parça pinçik ederler...

Bunlar hayal satmaktan öteye gidemez bence...
    yeterli teminat ve zaman aralığı ile robotların başarı yakalayabileceğine inanıyorum. Özellikle shortlarda ortalama yükseltme ve longlarda ortalama düşürme ile tabiki belirli aralık ve filtrelemeler ile başarı yakalanabilir.eğer kişide teminat sıkıntısı varsa robotta çok zarar yazar. tabi bahsettiğimiz kişi çok şanslı ballı değilse, robotlarda duygu yoktur kar realizasyon veya zarar realizasyon nedir bilmez siz ona komut vermedikçe hep bekler veya alır,satar . yeterli temint ve zaman aralığı olan kişiler elbet para kazanır ama bu paralar öyle 1'e 10 kazandım şeklinde değilde yıl içinde örneğin 60 lot kar yazar 20 veya 30 lot zarar yazar lot sayısına göre örneğin

6. 10 yıl önce Diyarbakır da çalışırken lokal bir yerde olay olur ve TV ler gösterirdi.
    Eş dost arar kendine dikkat et derdi.
    Ben arayanlara nerde ne olmuş diye sorardım
    ABD de ki protestolarda böyle.
    Koca eyaletin bir yerinde olay oluyor ve TV ler doğal olarak bunu gösteriyor. pozisyonum short.
    Ytd

7. Global piyasalar şu anda para bolluğu ile alıyor.
    Bizde ayrıca svap heyecanı da var.
    Açığa satış ta yasak.
    Satan zaten satmış, alanlar satmıyor, daha önce satanın yeniden satabilmesi için açığa satabilmesi lazım.
    Ne zaman ki sonsuz para basılamayacağı ve bu virüs ün hayatı etkileyeceği kanıksanır, negatif blançolar gelir bizde açığa satış ta serbest olur ancak o zaman piyasa salar.
    Salacağı zamana kadar bizde para kalırsa tabi.
    Ytd

8. )) [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Pardon kardeşim böyle gelir gelmez yekten kurum ismi felan şey ettirip yazınca seni kapital sistemin şeysi sandiydim bende
    Olabilir bizde insanık yani

Sayfa 342/1003 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •