Arama sonucu : 5140 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Ben tartışan görmedim..fikir alışverişleri her zaman iyidir.sonuçda hayal kuruyoruz
    20 nin üstünde bekletirse teknikçiler üşüşür..orayı hızlı geçip 22 üstüne atsa da gerçek yatırımcılarla yolumuz bozalmadan devam etsek..
    Rusya da pandemi çok etkiledi sanırım satışları..bizde de sıkıntı var..eğer 2.dalga patlarsa efes olumsuz migros olumlu etkilenir.
    Umarım olmaz..
    Ytd
    ikinci dalga gelirse migros olumlu etkilenir, ancak efes çok daha olumlu etkilenebilir.artık hiç bir yer kapanmayacak dünyada.ama dışarıda da bir virüs var.işte bu sıkıntı yaratacak insanlarda.ve bira tüketimi patlayacak.havaların sıcak olması çok önemli bence.tabi ben rusyadan bahsediyorum...pandemi petrol fiyatlarını etkiliyor, dolaylı olarak rubleyi.ancak bu sefer kapanma olmayacağı için petrolde çok düşmeyecektir.tabi anadolu etap ihracatı artacaktır meyve konusunda.. birde şurası çok önemli; bu sene belki yara almadan bitirecektir afes.ancak önümüzdeki senede altın senesini yaşayacaktır.ben şu an 2021 9 aylık bilançoyu satın alıyorum bu kağıtta.son migrosu mu verip son n(efes)imi aldığımda da köye balık tutmaya gideceğim.ekran sizin olsun....
    Son düzenleme : şarkıcıborsacı; 14-06-2020 saat: 22:39.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •