yahu basından ordan burdan okuyup bir de üstüne saygısızlık,ukelalık yapmayın Allah Aşkına..yok bilgin yokmuş da vs..
Parekende bira satışları arttı yahu..toplam tonaj düştü.satış direktörü arkadaşım.hedefleri ,ciroları var hepsi bende..ne çok biliyorsunuz herşeye bir sidik yarışı..sende var basın bilgisi bende var şirket bilgisi..
Pandemiden olumsuz etkilendiler.meyhane,birahane kapalıydı.cironun ağırlığı nerden geliyor sanıyorsunuz. bu kadar herşeye saygızılık..off ki off.ergen muhabbeti..ne kadar fikirlere saygısız bir toplumuz biz.
tamam ciro patladı ,hedefler kat kat geçildi.evlerde 24 saat bira tüketildi.oldu mu?
şöyle bir durum, ben erzurum'luyum günde 30 bardak en az çay içerim.bu benim yaşama biçimim.pandemiden önce kafelerde içerdim, pandemiden sonra evde.ama belki artık en az 40 bardak...ruslarda bira içecek 3 tane değil 4 tane..her neyse ben paramı seve seve yatırdım efes'e, yanıldıysam da yanıldım, ama kazanırsam büyük kazanmalıyım.çünkü hesapladım 3 trilyon alacağım var, o kadar içtim bu hayatta..sevgiler be ya
bide klas meselesi; açıkçası parayı nasıl buldun diye sorarlarsa; - pınar süt'ten diyemem, efes'ten buldum demek isterim..hasta ruhluyum![]()
Merhabalar hisseyi bir süredir takip ediyordum aldım. Endeksin altında kaldığını düşünüyorum. Hissede potansiyel gördüğüm için aldım. Uzun vadede zarar ettirmeyecek hisselerden olduğunu düşünüyorum.
İster Al İster sat. Yatırım tavsiyesi değil kendi değerlendirmemdir. (2007 yılından beri borsadayım. yaklaşık 5 yıldır aktif değildim.)
19.40 üzerindeki kapanışlar, yükseliş müjdecisi olacaktır.
Yer İmleri