Sayfa 292/643 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 5139 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    pazarlama müdürü arkadaşın ve seninle şirketin gizli bilgilerini paylaştı ve sende bunu forumda yazdın. hadi buna inandık diyelim.

benim önceki mesajımdaki sorulara cevap vermedin henüz, zahmet edip onlara da cevap verir misin?
    çok entarasan bir durum gerçekten...sorguda mıyız?
    yahu bir sakin olun
    bu nasıl bir psikolojidir yahu..foruma stres atmaya geliyorsunuz.
    yok bende cevap mevap..bilgim de yok..anlamam ben bu işlerden hocam..soru sorma bana..kendimi kötü hissediyrum

2.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    çok entarasan bir durum gerçekten...sorguda mıyız?
    yahu bir sakin olun
    bu nasıl bir psikolojidir yahu..foruma stres atmaya geliyorsunuz.
    yok bende cevap mevap..bilgim de yok..anlamam ben bu işlerden hocam..soru sorma bana..kendimi kötü hissediyrum
    benim kimseyi sorguladığım yok. hatta cevapları yazarken sadece yorumlara bakıyorum. kimin yazdığına bile bakmıyorum. bazen görüşlerini desteklediğim yazarları ertesi gün eleştirebilir hatta karşısında bile durabilirim elimdeki doneler yeterliyse.

ben sadece verilen bilgilerin ne kadar gerçek rasyolara dayalı olduğunu sorguluyorum.

anadolu efes gibi bir şirketteki üst düzey bir yöneticinin şirket bilgilerini seninle paylaşmış olması senin de bu "insider trading" bilgisini böyle basit bir forumda yazmış olman açıkcası bana inandırıcı gelmediği için diğer soruları sormuştum.

ben hiçbir zaman kafadan uydurma bilgi paylaşmadım. eğer yorum yapıyorsam "bana göre, kişisel fikrim" şeklinde yaptım. diğer verdiğim rakamlar ve bilgiler ya haber kaynaklı ya da şirketten ya da 3. parti kuruluşlardan gelen rapor kaynaklı.

bol kazançlar her şeye rağmen.

3. Eyvah eyvah ,,,, Agholün gözbebeği amiral gemisi ekside. Agholün sümüklü efesi yerin dibine girer artık.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : orcik37; 16-06-2020 saat: 13:01.

4. şu güzelim tekniği endeks satışı ile bozmaz inşallah..satış gelmeden 20 üstüne atsaydı iyice güzelleşecekti..
    ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    şu güzelim tekniği endeks satışı ile bozmaz inşallah..satış gelmeden 20 üstüne atsaydı iyice güzelleşecekti..
    ytd
    10 kademe 110 a 250 satış ağırlıklı bürüt satıcılar 1200 e 300 önde mal satmak isteseler bile alıcı yok bu tahta ters yaparsa iyi gider yoksa akşama hepimiz altında kalırız.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Alici coşkulu değil. Hep ayni hikaye hisse x.20 x.50 x.80 x.00 kisa aralıklarla surekli direnç görüyoruz. Hisse gitmoyor ucuz kalmaya devam ediyor. Endeksin cok gerisinde. Hic bir cikistan doğru düzgün nasiplenmedi. Durumumuz içler acısı. Aghol performansının çeyreği yok. Sonumuz hayrola. Kademeler satıcı dolu. Hedef fiyatlarımız cok dusuk 23 nedir ya. Hissenin ederi 60 tl olmaliydi. Türk yatirimcisi 1 nekadar yakin sa ucuz olduğunu düşünüyor rapor okumuyor copler uctu. Yazık
    bulaşmayın bu hisseye biz yandık siz kurtarin

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 19,70 deki direnç aşılır ise seans sonu 20 nin üzerinde kapatır.

Yatırı tavsiyesi değildir. İster Al İster Sat

8. Satış tarafı alış tarafının iki katı ve üzeriyse hisse gider....

Sayfa 292/643 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •