Originally Posted by
West_by_West
Ewt , yukarıdaki ve bir önceki yazımda da belirttiğim gibi Haziran ayı öngördüğüm şekilde - önümüzdeki 2-3 günü ne olacak bilmiyoruz - geçirmiş oldu . Geçen hafta hariç trade imkanı da verdi bu arada ..
Gelelim , büyük heyecan ve umutlarla beklediğim Temmuz değerlendirmesine ; Değişik bir tahtacısı var bunun , bu yüzden taban olsa da üzülmem tavan olsa da sevinmem ! Çünkü esas olan Temel Analizdir , ondan kaçmaya da çalışsa er geç yakalanır .Ve temel analiz ,teknik analizi her zaman yener . Ama teknik analiz de olmazsa olmazdır , ve kazanca kazanç katar . Bu doğrultuda , öncelikle 19.78 'i geçip oturması gerekir. Ardından , 20.91 i deneyecektir. Sonraki durak 21.79 olacak .Sonraki durakları belli de
, bunları şimdiden yazmak abes olur . Oralara gelirse ,tekrar çalışmalarımı paylaşırım. Aşağıda ise , 17.04 en baba destektir.
Ben bayram öncesi gerçekten çok umut doluyum,ummayacağınız rakamları görebiliriz.Ama herkesteki beklentinin aksine , 2.çeyrek satışlarının 1. çeyrek gibi bilançoya yansımayabileceği yönünde tereddütüm var .. Eğer böyle bir şey söz konusu olursa , o da Temmuzun ilerleyen günlerinde kendini hangi fiyat seviyesinde olduğunu göstererek beni teyit etmiş olacaktır zaten.
Bol kazançlar YTD.[/QUO
Temmuzda hayal kırıklığı yaşadım .Genelde ayda bir yazdığım iiçin ,en son 26 sında yazmışım düşüncelerimi aktarmak istedim ay sonunu beklemeden . Bugün kesinlikle tekniğine girmeyeceğim , çünkü öyle baskıladılar ki , indikatörleri patlattı spek ..
Daha evvel yaşamıştım bu tür bir deneyim , geçen ayki yazımın son 2 cümlesine bakarsanız ne söylediğimi görürsünüz . Burası borsa burada her şey olur ! Ama 2.çeyrekte , en az ödenmişi kadar kar beklenen bir şirketin kağıdı 1 TL artmaz mı ya Mayısın son haftasından beri , bu ne kepazeliktir ??
Bakalım nereye kadar sürdürecekler merak ediyorum.. Ağustos u da böyle geçirirlerse şaşırmayın !
Yazıklar olsun !!
Yer İmleri