Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4897 madde; 1 - 8 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by West_by_West Yazıyı Oku
    Belirttiğim üzere , butun durakları geçtik . En yakın durak 18.05 kaldı.Bugun muhtemelen ona da değmesi lazım .. Niyeti daha da bozarsa 17.04 bence son destek. İki ihtimalimiz var , birincisi ve en zayıf olanı 18.05 e değip 19 lara atması . İkincisi ve kuvvetli olanı 18.05 i de kırıp 17.04 e kadar inip haziran ayını 17-19'larda geçirmesi !
    Daha güzel teknik konuşturabilseydim keşke , ama maalesef görünen bu . Umarım yanıltır.YTD
    Ewt , yukarıdaki ve bir önceki yazımda da belirttiğim gibi Haziran ayı öngördüğüm şekilde - önümüzdeki 2-3 günü ne olacak bilmiyoruz - geçirmiş oldu . Geçen hafta hariç trade imkanı da verdi bu arada ..
    Gelelim , büyük heyecan ve umutlarla beklediğim Temmuz değerlendirmesine ; Değişik bir tahtacısı var bunun , bu yüzden taban olsa da üzülmem tavan olsa da sevinmem ! Çünkü esas olan Temel Analizdir , ondan kaçmaya da çalışsa er geç yakalanır .Ve temel analiz ,teknik analizi her zaman yener . Ama teknik analiz de olmazsa olmazdır , ve kazanca kazanç katar . Bu doğrultuda , öncelikle 19.78 'i geçip oturması gerekir. Ardından , 20.91 i deneyecektir. Sonraki durak 21.79 olacak .Sonraki durakları belli de
    , bunları şimdiden yazmak abes olur . Oralara gelirse ,tekrar çalışmalarımı paylaşırım. Aşağıda ise , 17.04 en baba destektir.
    Ben bayram öncesi gerçekten çok umut doluyum,ummayacağınız rakamları görebiliriz.Ama herkesteki beklentinin aksine , 2.çeyrek satışlarının 1. çeyrek gibi bilançoya yansımayabileceği yönünde tereddütüm var .. Eğer böyle bir şey söz konusu olursa , o da Temmuzun ilerleyen günlerinde kendini hangi fiyat seviyesinde olduğunu göstererek beni teyit etmiş olacaktır zaten.
    Bol kazançlar YTD.

2. [QUOTE=West_by_West;4553414]Ewt , yukarıdaki ve bir önceki yazımda da belirttiğim gibi Haziran ayı öngördüğüm şekilde - önümüzdeki 2-3 günü ne olacak bilmiyoruz - geçirmiş oldu . Geçen hafta hariç trade imkanı da verdi bu arada ..
    Gelelim , büyük heyecan ve umutlarla beklediğim Temmuz değerlendirmesine ; Değişik bir tahtacısı var bunun , bu yüzden taban olsa da üzülmem tavan olsa da sevinmem ! Çünkü esas olan Temel Analizdir , ondan kaçmaya da çalışsa er geç yakalanır .Ve temel analiz ,teknik analizi her zaman yener . Ama teknik analiz de olmazsa olmazdır , ve kazanca kazanç katar . Bu doğrultuda , öncelikle 19.78 'i geçip oturması gerekir. Ardından , 20.91 i deneyecektir. Sonraki durak 21.79 olacak .Sonraki durakları belli de
    , bunları şimdiden yazmak abes olur . Oralara gelirse ,tekrar çalışmalarımı paylaşırım. Aşağıda ise , 17.04 en baba destektir.
    Ben bayram öncesi gerçekten çok umut doluyum,ummayacağınız rakamları görebiliriz.Ama herkesteki beklentinin aksine , 2.çeyrek satışlarının 1. çeyrek gibi bilançoya yansımayabileceği yönünde tereddütüm var .. Eğer böyle bir şey söz konusu olursa , o da Temmuzun ilerleyen günlerinde kendini hangi fiyat seviyesinde olduğunu göstererek beni teyit etmiş olacaktır zaten.
    Bol kazançlar YTD.[/QUO

Temmuzda hayal kırıklığı yaşadım .Genelde ayda bir yazdığım iiçin ,en son 26 sında yazmışım düşüncelerimi aktarmak istedim ay sonunu beklemeden . Bugün kesinlikle tekniğine girmeyeceğim , çünkü öyle baskıladılar ki , indikatörleri patlattı spek ..
    Daha evvel yaşamıştım bu tür bir deneyim , geçen ayki yazımın son 2 cümlesine bakarsanız ne söylediğimi görürsünüz . Burası borsa burada her şey olur ! Ama 2.çeyrekte , en az ödenmişi kadar kar beklenen bir şirketin kağıdı 1 TL artmaz mı ya Mayısın son haftasından beri , bu ne kepazeliktir ??
    Bakalım nereye kadar sürdürecekler merak ediyorum.. Ağustos u da böyle geçirirlerse şaşırmayın !
    Yazıklar olsun !!

3. [QUOTE=West_by_West;4626037]
     Alıntı Originally Posted by West_by_West Yazıyı Oku
    Ewt , yukarıdaki ve bir önceki yazımda da belirttiğim gibi Haziran ayı öngördüğüm şekilde - önümüzdeki 2-3 günü ne olacak bilmiyoruz - geçirmiş oldu . Geçen hafta hariç trade imkanı da verdi bu arada ..
    Bol kazançlar YTD.[/QUO

Temmuzda hayal kırıklığı yaşadım .Genelde ayda bir yazdığım iiçin ,en son 26 sında yazmışım düşüncelerimi aktarmak istedim ay sonunu beklemeden . Bugün kesinlikle tekniğine girmeyeceğim , çünkü öyle baskıladılar ki , indikatörleri patlattı spek ..
    Daha evvel yaşamıştım bu tür bir deneyim , geçen ayki yazımın son 2 cümlesine bakarsanız ne söylediğimi görürsünüz . Burası borsa burada her şey olur ! Ama 2.çeyrekte , en az ödenmişi kadar kar beklenen bir şirketin kağıdı 1 TL artmaz mı ya Mayısın son haftasından beri , bu ne kepazeliktir ??
    Bakalım nereye kadar sürdürecekler merak ediyorum.. Ağustos u da böyle geçirirlerse şaşırmayın !
    Yazıklar olsun !!
    Taze kuru gıda sektörü hergun tavan...Zarar açıklamis bir gıda şirketi 40 TL..pınar/et ..pınar/süt kar rekoru kırıyor yarı fiyat.boyle borsa ile yatırımcı zor durur.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •