Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
Bugün e değil ama r fena satılmış yine, garanti ve ziraat toplam 2,2 milyon lot satmış. Dün bugünden umutlu değildim, nitekim bugün de yarından pek umutlu değilim doğrusu.
Her satanı karşılıyorlar alım yönünden,biride ben,adam mecbur satıyor bedelliye girmeye parası yok,elde,avuçta ne varsa parayı buna basmış,devamlı uyarıp belirtirim,tek hisseyle yola çıkmayın diye,kenarda köşede mutlaka nakit bulundurun zor zamanların dostu olarak,ben %40 ile borsadayım,bu oran bazen 25-60 arası değişiyor duruma göre,devamlı borsada geniş alan bırakılmalı şoklara karşı,35 değişik hisse var bende aktif,5-6 adet tahtası kapanan,onlar azınlıkta,çok düşen borsada değişime gidin çok düşüpte anlık tepki alımlarında yukarıya gidecekleri bulunki ettiğiniz zararı çıkarmak için,örnekleri çok,mesela bugün adel günüydü,gerçi borsa yeşildeydi,ama çoğu hisseler pek yerinden oynamadı 5-10 harcinde,üstelik taban çekenlerde vardı,beni bugün kurtaran adel ve eti oldu.metgyoda vardı,ama onda azınlık lot vardı...Yarın sürprizli gün ne olacağı belli olmaz,gerçi R tahtadan kalkacağı için hisseye baskı çok olur,yarın herşeyi gösterir.