Sayfa 167/259 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217 ... SonSon
Arama sonucu : 2071 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: KUYAS - Kuyumcukent Gayrımenkul

1. Rüçhan tahtaları risklidir

Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    E biz de katılıyoruz mecburen, değil mi? Ana hisse zararı çıkarınca satarız artık yakın gelecekte.
    Burada etilerdekinin tersi yönde hareket ediyorlar . Rüçhan a ben de bulaştım ama maliyet 0,85. Kuyasın sermaye artırımından sonra ölüsünün bu piyasada 2 lira edeceğini bildiğim için risk görmüyorum. Zaten bile bile lades dedim ve rüçhanı da kullanacağım. Kuyas temmuz ağustos aylarındaki düşük faizle cerilen kredilerden en olumlu etkileneceklerden gördüğüm için ( elindeki oırtföyü kıymetli ve satılabilir) rüçhanları bedelinin bir kısmını daha sonra ödeyeceğim şekilde aslında 2 liradan kuyas aldım diyorum kendime. Hani burada söylenenler gibi son anda tabana falan yapıştırırlarsa da fırsatı kaçırmam. Gene alırım.

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen bir küçük yatırımcı muhabbetidir.

2. E'yi mi alırsınız R'yi mi?

Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    Burada etilerdekinin tersi yönde hareket ediyorlar . Rüçhan a ben de bulaştım ama maliyet 0,85. Kuyasın sermaye artırımından sonra ölüsünün bu piyasada 2 lira edeceğini bildiğim için risk görmüyorum. Zaten bile bile lades dedim ve rüçhanı da kullanacağım. Kuyas temmuz ağustos aylarındaki düşük faizle cerilen kredilerden en olumlu etkileneceklerden gördüğüm için ( elindeki oırtföyü kıymetli ve satılabilir) rüçhanları bedelinin bir kısmını daha sonra ödeyeceğim şekilde aslında 2 liradan kuyas aldım diyorum kendime. Hani burada söylenenler gibi son anda tabana falan yapıştırırlarsa da fırsatı kaçırmam. Gene alırım.

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen bir küçük yatırımcı muhabbetidir.

3. Taksitle olmuş olacağı için r yi tercih ettim

E'yi mi alırsınız R'yi mi?
    Aman yazdıklarımı ne olur alım satım tavsiyesi olarak almayın. Bunlar sadece benim görüşlerim. Ger yatırımcı alım satım kararını kendi vermeli.

Ben kuyas gayrimenkul portföyünü beğendiğim için r aldım. Kullanıp normal kağıda çevireceğim.

4.  Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    Aman yazdıklarımı ne olur alım satım tavsiyesi olarak almayın. Bunlar sadece benim görüşlerim. Ger yatırımcı alım satım kararını kendi vermeli.

Ben kuyas gayrimenkul portföyünü beğendiğim için r aldım. Kullanıp normal kağıda çevireceğim.
    Maliyet kac ruchanda

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kolay gelsin abilerim bu Ruçanın normal ederi ne kadar iki gün önce gedikte ki yatırımcı danışmanı 1.08 olduğunu söylemişti bunu nasıl hesapladığını sordum hissenin fiyatı ile bir şeyler yaptı ama tam olarak anlayamadım

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Rüçhan maliyet 1.6, mecburen bedelliye katılıyorum

7. Rüçhan ve eski karşılaştırma

Rüçhan maliyet 1.6, mecburen bedelliye katılıyorum
    Bilgi amaçlı veriyorum. Siz de rüçhan ve eskinin fiyatını bu formulle hesaplayabilirsiniz:

Rüçhandan alacağınız hisse maliyet hesabı:
    Yüzde 83,7 bedelli veriyor.
    Örneğin rüçhan 80 kuruşsa:
    Rüçhan ve bedelliye katılıp elde edeceğiniz gerçek hissenin maliyeti=( 0,80+0,837)/0,837= 1,955 lira.

Yukarıda rüçhanın güncel rakamını koyarak 1 hissenin siZe maliyetini kolayca bulabilirsiniz. Bedelli artırım kadar gereken nakti de hesabınıza koymalısınız 30 eylüle kadar tabi.

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    Bilgi amaçlı veriyorum. Siz de rüçhan ve eskinin fiyatını bu formulle hesaplayabilirsiniz:

Rüçhandan alacağınız hisse maliyet hesabı:
    Yüzde 83,7 bedelli veriyor.
    Örneğin rüçhan 80 kuruşsa:
    Rüçhan ve bedelliye katılıp elde edeceğiniz gerçek hissenin maliyeti=( 0,80+0,837)/0,837= 1,955 lira.

Yukarıda rüçhanın güncel rakamını koyarak 1 hissenin siZe maliyetini kolayca bulabilirsiniz. Bedelli artırım kadar gereken nakti de hesabınıza koymalısınız 30 eylüle kadar tabi.

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir.
    Aynen yazdiginiz gibi cok guzel ozetlemissiniz elinize saglik.

Sayfa 167/259 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •