Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
2.80 1000
2.70 2000
2.60 4000
2.50 8000
Alım stratejim buydu, yani 1,2,3,4 kuralı. 4. Gerçekleşmedi. Maliyetim Burdur. Çok zararda olan arkadaşlara sabırlar diliyorum. Bu tip kağıtlara Allah ne verdiyse dalınmaz. Yani hepsi gerçekleşseydi 35 bin vs olacaktı. Daha fazla olmamalı. 20-25 kaybettim diyenler var. 100 binle girilmez yazık günah. Bu 35 bin batsa da ölmezsin. Ki ancak burada %50 kaybederim etsem de bir şey olmaz. Alımlarda yukarıdaki strateji hiç kaybettirmedi diyebilirim beklemek kaydıyla.
çok doğru yazmışsınız. biz bir şekilde galip'e takıldık bunca yıl sonra dersimi aldım. 3-4 ay önce biri avtur alacağım dese salak mısın ne işin var derdim. allah adamın basiretini bağlamaya görsün. maliyetim tek tavana bakar çok yüksek değil ama yüklü alınca zarar yüksek oluyor.

dolaşımda olmayan payları nasıl sattı onu anlamadım. bilsem satabileceğini girmezdim zaten.

naçizane 7 den 2,5 gören kağıtta söz konusu taktik belki daha geniş marjlı olursa mantıklı olur diye düşünüyorum. 2.60 - 2.30 - 2.00 - 1.50 gibi. o da sonuç verir mi belli olmaz.

avtur yarın öbür gün yüksele de bilir ama bu saatten sonra(öncesi de öyleydi) bu hisseyi alan kısa sürede voleyi vurmak için alıyordur ve kaybederse boşa ağlamasın. kimsenin kimseye mal pazarladığı da yok. teşne olan gelip dalıyor işte.