Sayfa 281/682 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Bence böyle bu kadar malı kim alır enayimi temettü yokkk cazibe yok ne yapsın avturu. Sence bu kadar parayı kim bağlar buna gider yatırım için thyao ASELSAN alır hiç olmasa temettü leri var bedelsizleri var.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Biz niye alıyoruz kısa vadeli düşündüğümüzden

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by kücükyatirimci Yazıyı Oku
    daha fazla ky çekmek isteyecek , sürekli ky toplamak isteyecek. bunu her gün %10 %20 eksiyle yapamaz kim gelir ki. gel gel yapması için yükselmesi şart
    bence amacı eger ky ya vermekse bunu 5 lira üstünde de dağıtarak yapar algı oluştururdu, bence galip mali sattı ve gitti, alan aracı kurumlar sana özelden de yazdım kendi aralarında savaşdi bugün, tahta yapıcı olmak istiyor birileri, diğeri de musade etmiyor, hisse 3 gün önceye kadar metroda idi ve ne derse o oluyordu 3 gün önce metro. Şimdi kurumlara dağıldı mal ve herkes hissede tahta yapıcı olmak istiyor, bu bir iki gün boyle devam eder, sonra anlaşırlar ve durulur, bugunki takastan bu anlaşılıyor...

Zaten soruyorum iki gündür hisseyi 7 lerden 6 lardan 5 lerden 4 lerden alan ky var mi burada diye daha bir Allahın kulu çıkıp da ben aldım malesef demedi, demekki sanıldığı kadarda ky yatırımcı yok 4 üzerinde hissede, ky sanırım 2,70 ile 3,50 arasında girdi hisseye...zaten bu hareketi de iki gün tekrarladı...simdi kurumlar aralarinda savaşarak metrodan 2,80 üstünde aldıkları mali iyice düşürmek isterlermi bilemiyorum, bu hepisin in zararına bence, dun sadece metro 13 milyon lot sattı. Herkesin elinde bir defa 13 milyon lottan aldiklari 2,80 üzerinde maliyet var bu gerçek.hisse bugün 2,58 olmuş, 22 kademe zarardalar en iyi düşünürsek, bunun bir yolu var hisseyi aralarında savaşı bırakıp yükseltmek isteyecekler eşşek gibi... Cunki en iyi maliyetleri 2,80...

Tabi bu benim dusuncem, kimseye alin veya almayın demiyorum. Adam gibi birşeyler yazmaya çalışıyorum kalkipta hala burdan hisseyi pazarliyonmu diye kimse yazmasın...zaten kimsenin birşey yaptığı yok sadece küfür hakaret...küçük yatırımcı kardeş, umarım faydali olmuşumdur...

4. +1 Üstad

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 2.80 1000
    2.70 2000
    2.60 4000
    2.50 8000
    Alım stratejim buydu, yani 1,2,3,4 kuralı. 4. Gerçekleşmedi. Maliyetim Burdur. Çok zararda olan arkadaşlara sabırlar diliyorum. Bu tip kağıtlara Allah ne verdiyse dalınmaz. Yani hepsi gerçekleşseydi 35 bin vs olacaktı. Daha fazla olmamalı. 20-25 kaybettim diyenler var. 100 binle girilmez yazık günah. Bu 35 bin batsa da ölmezsin. Ki ancak burada %50 kaybederim etsem de bir şey olmaz. Alımlarda yukarıdaki strateji hiç kaybettirmedi diyebilirim beklemek kaydıyla.

6.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    2.80 1000
    2.70 2000
    2.60 4000
    2.50 8000
    Alım stratejim buydu, yani 1,2,3,4 kuralı. 4. Gerçekleşmedi. Maliyetim Burdur. Çok zararda olan arkadaşlara sabırlar diliyorum. Bu tip kağıtlara Allah ne verdiyse dalınmaz. Yani hepsi gerçekleşseydi 35 bin vs olacaktı. Daha fazla olmamalı. 20-25 kaybettim diyenler var. 100 binle girilmez yazık günah. Bu 35 bin batsa da ölmezsin. Ki ancak burada %50 kaybederim etsem de bir şey olmaz. Alımlarda yukarıdaki strateji hiç kaybettirmedi diyebilirim beklemek kaydıyla.
    ky dediğim gibi 3,50 ile 2,70 arası girdi genelde, o yirmi bin zarar yazan arkadaşlar muhtemelen 3,40 gibi 3,50 gibi alanlardır.yani 3 ustundekiler 4 ustu varsa nadirdir, ky öyle yukarda iken girmez bu tip hisselere biliyorum, 13 milyon galibin hissesinden en fazla 2 milyon lot ky alsin...diğerleri ağalarda. Zaten ky bu kadar güçlü olsa hisse 2 58 de değil 3,58 de olurdu alimlariyla, bugün yalniz kurumlar harmanladı hisseyi iyice, al sat yaparak trade yaptilar, sürekli satılan malin yerine yukarı gitmeden satış koydular hisseyi aşağı çekmeye çalıştılar.birileri de karşılık verdi sürekli...

Yarin belli eder biraz daha kendini ortak...yarin olsun bir bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    bunu bir yorumlasan ne anlatmak istedin ortak, bunu hepimiz görüyoruz, senin düşüncen nedir
    Birileri yorumlasa diye koydum usta ne desek boş buradan bir atak yapar gibime geliyor yanlış anlaşılmasın elimde hisse yok bugün alım girdim yakalayamadım sonra iptal ettim 2,58de

8.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ky dediğim gibi 3,50 ile 2,70 arası girdi genelde, o yirmi bin zarar yazan arkadaşlar muhtemelen 3,40 gibi 3,50 gibi alanlardır.yani 3 ustundekiler 4 ustu varsa nadirdir, ky öyle yukarda iken girmez bu tip hisselere biliyorum, 13 milyon galibin hissesinden en fazla 2 milyon lot ky alsin...diğerleri ağalarda. Zaten ky bu kadar güçlü olsa hisse 2 58 de değil 3,58 de olurdu alimlariyla, bugün yalniz kurumlar harmanladı hisseyi iyice, al sat yaparak trade yaptilar, sürekli satılan malin yerine yukarı gitmeden satış koydular hisseyi aşağı çekmeye çalıştılar.birileri de karşılık verdi sürekli...

Yarin belli eder biraz daha kendini ortak...yarin olsun bir bakalım.
    4-5 lerde alan vardır nadir değildir baya vardır çünkü asıl operasyon 3,50-5 arasında oldu tabi kol bacak kesip çıkan çok olmuştur
    Bntas hareketi yaparmı diye bakınıyoruz

Sayfa 281/682 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •