Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
2.80 1000
2.70 2000
2.60 4000
2.50 8000
Alım stratejim buydu, yani 1,2,3,4 kuralı. 4. Gerçekleşmedi. Maliyetim Burdur. Çok zararda olan arkadaşlara sabırlar diliyorum. Bu tip kağıtlara Allah ne verdiyse dalınmaz. Yani hepsi gerçekleşseydi 35 bin vs olacaktı. Daha fazla olmamalı. 20-25 kaybettim diyenler var. 100 binle girilmez yazık günah. Bu 35 bin batsa da ölmezsin. Ki ancak burada %50 kaybederim etsem de bir şey olmaz. Alımlarda yukarıdaki strateji hiç kaybettirmedi diyebilirim beklemek kaydıyla.
ky dediğim gibi 3,50 ile 2,70 arası girdi genelde, o yirmi bin zarar yazan arkadaşlar muhtemelen 3,40 gibi 3,50 gibi alanlardır.yani 3 ustundekiler 4 ustu varsa nadirdir, ky öyle yukarda iken girmez bu tip hisselere biliyorum, 13 milyon galibin hissesinden en fazla 2 milyon lot ky alsin...diğerleri ağalarda. Zaten ky bu kadar güçlü olsa hisse 2 58 de değil 3,58 de olurdu alimlariyla, bugün yalniz kurumlar harmanladı hisseyi iyice, al sat yaparak trade yaptilar, sürekli satılan malin yerine yukarı gitmeden satış koydular hisseyi aşağı çekmeye çalıştılar.birileri de karşılık verdi sürekli...

Yarin belli eder biraz daha kendini ortak...yarin olsun bir bakalım.