Bugün itibariyle 58783 tl zarar
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün itibariyle 58783 tl zarar
İşletmek avturun işi değil mi?koza alımı da , otel teklifi de,gürcistan haberleri de holdingten daha öncelikle avturu ilgilendiriyor bence,o yüzden de önümüzde kısa dönem haber akışı bu hisseyi coşturabilir...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Derinlik ekranında anlık olarak takip eder Galibin kağıtlarında metro yatırımın alışa başladığı yerden alır. Satışa başladığı yerden satarım genelde. Bu taktik hep kazandırdı. İlk kez bugün fonette metro sürekli alımda olduğundan 6 kez trade yaptım. metro yatırım Nerede ben oradayım. Şu an nakitteyim. Sertan06 nın hisselerine talibim[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Zarar karın ortagidir sıkıntı yok beklicez
Çok geçmiş olsun ortağım,maliyetiniz mi çok yüksek?Yoksa yatırım hacminiz mi çok?
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yüksek girdik maliyetim çok yüksek değil 3 lerdeyim.
Yer İmleri