Sayfa 284/682 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by body Yazıyı Oku
    İyiki 900 lira ile kaçtın ya çıkmayanlar düşünsene çok yazık
    Bugün itibariyle 58783 tl zarar

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Tam hatırlamıyorum ama 3,87 lereden tabanı yani3.10 da bayağı kalmıştı sonra tabandan dönerek 4.60 larda tavan olmuştu diye hatırlıyorum ertesi gün de tabanı görmüştü

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O tabanda bende girmiştim 3,40 larda çıkmıştım tavan olmuştu

3. İşletmek avturun işi değil mi?koza alımı da , otel teklifi de,gürcistan haberleri de holdingten daha öncelikle avturu ilgilendiriyor bence,o yüzden de önümüzde kısa dönem haber akışı bu hisseyi coşturabilir...

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku

Şu mübarek ayda inanın sizler adına üzülüyorum yazık çok yazık inşallah operasyon avgyo gibi tekrarlar kurtarirsiniz yoksa operasyon bittiyse yada başka hissede toparlamak çok zor

5.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    tedbirli ol dostum. tahminim 6.12 tepe noktasını geçer(6.30 bekliyorum) ama yukarı gidecek derken bütün malı da boşaltabilir.
    Derinlik ekranında anlık olarak takip eder Galibin kağıtlarında metro yatırımın alışa başladığı yerden alır. Satışa başladığı yerden satarım genelde. Bu taktik hep kazandırdı. İlk kez bugün fonette metro sürekli alımda olduğundan 6 kez trade yaptım. metro yatırım Nerede ben oradayım. Şu an nakitteyim. Sertan06 nın hisselerine talibim[emoji1] [emoji1] [emoji1]

6.  Alıntı Originally Posted by body Yazıyı Oku
    Şu mübarek ayda inanın sizler adına üzülüyorum yazık çok yazık inşallah operasyon avgyo gibi tekrarlar kurtarirsiniz yoksa operasyon bittiyse yada başka hissede toparlamak çok zor
    Zarar karın ortagidir sıkıntı yok beklicez

7.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku

Çok geçmiş olsun ortağım,maliyetiniz mi çok yüksek?Yoksa yatırım hacminiz mi çok?

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Çok geçmiş olsun ortağım,maliyetiniz mi çok yüksek?Yoksa yatırım hacminiz mi çok?

Yüksek girdik maliyetim çok yüksek değil 3 lerdeyim.

Sayfa 284/682 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •