Aslında yazımda banka altın fonlarını(yazmadım ama yapı kredi bankasını ele aldım) kastetmiştim. Hatta bunun için makul ve büyük bankaların işbankası,yapıkredi akbank altın fonlarının bilgilendirme sayfalarına da baktım:sırasıyla
1,90-2,01-2,04 yıllık bazda komisyon alıyorlar. Ve vadeyi de çok kısa tuttum aslında bu da yanlış.. fon yatırımlarının vadesi uzun olur yani komisyonu yıllık düşünün yeni yapacağınız hesaplamayı yıllık yapın lütfen...Bu şekilde sanırım daha adil olur.(Ben komisyonu 12 ye bölmüştüm)
Ayrıca binde 2 komisyonu almazsanız daha iyi.diğer arkadaşın dediği gibi işlem yaptığınız fondaki al sat komisyonu ile sanırım birbirini büyük ölçüde götürür yine de siz bilirsiniz..
Makası dardır bu bankayı kullanın diyebileceğim banka sanırım AKBANK olacaktır. Nedeni de yeni bir sistem geliştirdiler.Bireysel internet şubesinden girip anlık borsa ekranı açar gibi anlık döviz ekrani açılıyor. Bildiğimiz forex kur ekranı gibi. Orada tanımlayacağınız kurlar üzerinden çok hızlı bir şekilde (1-5 saniye) ve uygun makaslarda (aralık gün içinde-farklı günlerde- değişebiliyor) alım yada satım işlemini yapabiliyorsunuz. Sakın bankanın internet şubesine girip oradaki altın alım satım yada usd alım satım kurlarına aldanmayın. Bu sitedeki forex ekranı açılınca gelen kurlar ondan da iyisi

Netice de kendisiniz görüp kararınızı kendiniz verin..
Yer İmleri