Originally Posted by
Saf_sata
Hocam birde benim tarafýmdan bakýn; Yýllar sonra hisse/altýn/usd doðrudan ürün yatýrýmýný býrakýp eylül sonu ekim baþý fon yatýrýmýna baþladým. Bugün itibariyle hsyf tarafýndaki relatifim kocaman bir 0.. Sizin 2020 hsyf relatif getiriniz %60 altýnda deðildir tahminimce. Bende fonarþi baþlýðýndaki yazýlarýnýzý hatýrlayarak ve vademin uzun olduðunu düþünerek kendimi avutuyorum. Çok direndim ama bu 0 relatif durumu cidden moralimi bozdu ve yaklaþýk %35 lik kar rakamýný bugün aldým , maliyet kýsmýný satmamak üzere aldýðým için býraktým. Olasý düzeltme vs hareketinde kullanmak için kýyýda ppf olarak bekleteceðim.
MI 5 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz þanssýz bir dönem olmuþ sizin için maalesef. Neyse inþallah þansýnýz yaver gider de geri dönerse sattýklarýnýzý yerine koyarak telafi edersiniz. Umalým ki bu kötü relatif süreci geçici olsun.
Selamlar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri