Sayfa 460/1003 ÝlkÝlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,673 - 3,680 arasý.

Konu: Yatýrým fonlarý výýý

NNF den düzeltme geldi..+ 0.27 deðil....+0.35 olarak düzeltildi..

SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Uph ne oldu ki

SM-G930F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

3. [emoji2]
     Alýntý Originally Posted by Ferrero Yazýyý Oku
    NNF den düzeltme geldi..+ 0.27 deðil....+0.35 olarak düzeltildi..

SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alýntý Originally Posted by Delta Heavy Yazýyý Oku
    Hocam sizi karamsar gördüm.

Hsyf’lerdeki patinajýn kalýcý olacaðýný mý düþünüyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Yani hocam 5-6 yýldýr ilk kez elimdeki hsyf'ler endeks getirisinin altýnda kalýyor son 2 aydýr ekim 10'dan beri. Tüm hsyflerde durum bu deðil tabi muhtemelen. Ama gerçekten çok caným sýkýlýyor. Bir ayý piyasasý ya da yatay piyasa bekliyorum bir nebze ayrýþmalarýný umarak.

Yan kaðýt yürümedi, banka yürüdü, þu olmadý , bu olmadý falan diye bahaneler bulup teskin etmeye çalýþýyorum kendimi. Ama endeksi geçemez hale gelirsem hsyf yatýrýmý çöpe dönüyor benim gözümde, endeks er geç tl bazýnda taþ çatlasa enflasyon + yýllýk %3-4 ekonomik büyüme getirir uzun vadede.

Zaten daha önce de yazdým endeks baþarýsý istesem, endeksi birebir yansýtan bir byf alýp beklerdim dertsiz tasasýz. Ama endeks ile reel getiri olmayacak biliyorum. Onu geçmek gerek.

Endeks çýkmýþ düþmüþ umurumda dahi deðil , sadece hsyflerin attýðý eksi ya da artý farký takip ediyorum. O da hiç iç açýcý deðil benim açýmdan epeydir.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.

5.  Alýntý Originally Posted by ozgur7481 Yazýyý Oku
    Uph ne oldu ki

Son daðýlýma göre tahmini %+1,4

6.  Alýntý Originally Posted by onurbey Yazýyý Oku
    Son daðýlýma göre tahmini %+1,4
    Ýyi, iyi maþallah [emoji106][emoji122][emoji122]

7.  Alýntý Originally Posted by hellistheothers Yazýyý Oku
    Yani hocam 5-6 yýldýr ilk kez elimdeki hsyf'ler endeks getirisinin altýnda kalýyor son 2 aydýr ekim 10'dan beri. Tüm hsyflerde durum bu deðil tabi muhtemelen. Ama gerçekten çok caným sýkýlýyor. Bir ayý piyasasý ya da yatay piyasa bekliyorum bir nebze ayrýþmalarýný umarak.

Yan kaðýt yürümedi, banka yürüdü, þu olmadý , bu olmadý falan diye bahaneler bulup teskin etmeye çalýþýyorum kendimi. Ama endeksi geçemez hale gelirsem hsyf yatýrýmý çöpe dönüyor benim gözümde, endeks er geç tl bazýnda taþ çatlasa enflasyon + yýllýk %3-4 ekonomik büyüme getirir uzun vadede.

Zaten daha önce de yazdým endeks baþarýsý istesem, endeksi birebir yansýtan bir byf alýp beklerdim dertsiz tasasýz. Ama endeks ile reel getiri olmayacak biliyorum. Onu geçmek gerek.

Endeks çýkmýþ düþmüþ umurumda dahi deðil , sadece hsyflerin attýðý eksi ya da artý farký takip ediyorum. O da hiç iç açýcý deðil benim açýmdan epeydir.
    Hocam birde benim tarafýmdan bakýn; Yýllar sonra hisse/altýn/usd doðrudan ürün yatýrýmýný býrakýp eylül sonu ekim baþý fon yatýrýmýna baþladým. Bugün itibariyle hsyf tarafýndaki relatifim kocaman bir 0.. Sizin 2020 hsyf relatif getiriniz %60 altýnda deðildir tahminimce. Bende fonarþi baþlýðýndaki yazýlarýnýzý hatýrlayarak ve vademin uzun olduðunu düþünerek kendimi avutuyorum. Çok direndim ama bu 0 relatif durumu cidden moralimi bozdu ve yaklaþýk %35 lik kar rakamýný bugün aldým , maliyet kýsmýný satmamak üzere aldýðým için býraktým. Olasý düzeltme vs hareketinde kullanmak için kýyýda ppf olarak bekleteceðim.

MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilgi paylaþtýkça artar... Yazdýklarým, yorumlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.

8. Ýpj gören var mý

Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 460/1003 ÝlkÝlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •