% 92 oranda hisse senedi var diye biliyorum Sn pit..Kap bildirimine göre..SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
% 92 oranda hisse senedi var diye biliyorum Sn pit..Kap bildirimine göre..SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgi için teşekkürler [emoji106][emoji106]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bist 100 1.39 %
Hisselerin çok kabaca yarısının bunun üstünde, yarısının altında olması beklenir.
73'ü altında 27'si üstünde.
Kafama relatifi yedikçe fonlardan böyle saçma şeylerle umut arıyorum.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çıkanlar : Verus, kent, algyo, nuhcm, vkgyo, arena, vesbe, ozkgy, alctl, pnsut, goody2020 3. Çeyrek dönemsel gözden geçirme çalışması sonucu Katılım 50 Endeksi'nde yer alacak hisse senetleri yayınlanmıştır. Endekslerin yeni hali 1 Ocak 2021 itibarı ile geçerli olacaktır.
Girenler: Ccola, ttrak, aksen, doas, aygaz, deva, konya, adese, avod, tknsa, krvgd
Yedek: goody, eczyt, vesbe, gents, esen
Fon Sepeti şemsiyesi kesin olarak stopaj muafiyetine sahip mi? (yabancı olanlar hariç)
Aslinda değişkenlere alternatif olabilirler bu süreçte ama pek göze çarpan yok gibi.
Yer İmleri